Vardagsinlägg

Godkväll på er!

Det får bli ännu ett vardagsinlägg, värst vad det blivit sådana under denna vecka! Men vad ska man göra när man jobbar hela dagarna? Jag har inte riktigt haft tid att skriva ihop mina andra inlägg, så då får det bli såhär. Jag själv gillar att läsa vardagsinlägg hos andra, men föredrar ändå en blandning, vilket är något jag själv inte lyckats så bra med denna vecka, haha.

Anyways, idag har jag jobbat hela dagen, och när jag trippade iväg mot bilen i morse för att åka kände jag mig ganska glad över att våra parkeringar skulle vara tillbaka i slutet av veckan. Men den glädjen blev kortvarig! Tydligen hade jag läst fel, så våra parkeringar kommer inte tillbaka förens slutet av NÄSTA vecka. Seriöst?

Och till råga på allt var inte jobbpasset något heller att hänga i julgranen. Allt gick fel, och kunderna var inte i det trevligaste laget idag. Jag gillar att jobba inom service just för att man får träffa så många härliga människor, men då måste man ju tyvärr också ta hand om de mindre trevliga människorna... Hur svårt ska det vara att vara trevlig och visa personalen respekt?

Från mammas 50-årsfest förra året med "hatt-tema." Inte för att man ser mina kaninöron så mycket på bilden, haha.

Nej, nu kände jag hur negativt detta inlägg blev, haha. Något positivt idag är i alla fall att mitt paket med hudvård har kommit, wiho! Jag ska se till att visa allt för er, kanske bra julklappstips?

Imorgon är jag ledig, men har lite planer att genomföra!

Ha en fin kväll!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Omg ja alltså det är det som jag saknar minst med att jobba, otrevliga kunder och människor. Usch ❤️ Kram

nouw.com/happym
cassandra,

håller helt med, finns idioter överallt tyvärr

cassandras.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Jag älskar vardagsinlägg så det gör absolut ingenting kan jag säga! Tycker det är roligt att du bara uppdaterar, det är tillräckligt enligt mig fina du! Fy vad tråkigt med bittra människor! man kan ju åtminstone vara trevlig även om man har en sämre dag. Så svårt är det ju faktiskt inte att visa lite respekt! Skönt att du gillar ditt jobb fast det kommer surpuppor ibland 😉 Massa kramar <3

nouw.com/sofialissmyr
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Vilken fin outfit 😊 och jag gillar vardagsinlägg så mig gör det inget 😃 så viktigt att visa respekt tycker jag, men många missar det<3

nouw.com/emelieanderssoon
Hilma
Hilma,

Tycker det är mysigt med vardagsinlägg 😊 Hoppas du har en bra torsdag! Kram <3

nouw.com/hilma