Vår nästa föreställning

Hej på er!

Torsdag idag, och jag känner verkligen hur veckorna bara flyger förbi! Känns helt galet att det snart är helg igen.

Min gårdag bjöd på ett flertal timmar rep med The Aces på morgonen. Nu känns det som många av bitarna i alla nya nummer börja falla på plats, vilket känns riktigt skönt. Vårt nästa framträdande är faktiskt på en stor föreställning som mina två kollegor på dansskolan anordnar. Våra uppvisningsgrupper ska ha en föreställning med temat "drömmar", varpå eleverna den första lektionen för terminen fick skriva ned sina drömmar och tankar kring framtiden. Några olika teman valdes ut, och så blir det koreografier till alla grupper utifrån temat.

Många hade skrivit "hopp om en bättre miljö" och liknande (hur fint att många som skrev det är typ sju år?!), och då ville mina kollegor att jag och The Aces skulle göra vårt miljönummer som vi gjorde för invigningen av de Globala Veckorna i november! Så vi ska dels göra det, sedan ett lite showigt artist-medley (=många drömmer om framgång, att jobba som dansare eller artist), och sedan ett mer konstnärligt och allmänt drömmigt och accepterande nummer! Det kommer bli riktigt bra!

Det var så himla vackert ljus igår så Freja knäppte av några bilder på mig in action!

Efter träningen träffade jag Lilly, och åh, så härligt det var! Senaste vi sågs var nog i början av januari, så det var verkligen dags nu. Det är så skönt att ha en vän man känt så länge och verkligen prata om ALLT med och vi bara förstår varandra hur lätt som helst. Henne uppskattar jag enormt.

Idag då vaknade jag med huvudvärk efter mardrömmar och orolig sömn, usch, så vi får väl se hur den här dagen artar sig, haha. Dock är jag väldigt taggad då jag ska ha danslektion för syrrans pojkvän och några av hans vänner! Han har pratat om det länge, så då fick han det av mig i 18-årspresent. Efter det blir det gymmet om jag inte är helt slut i både kropp och knopp, haha.

KRAM, ha en fin torsdag!

Gillar