Välkomna våren med Poster Store

En del av er kanske kommer ihåg att jag i höstas hade ett samarbete med fantastiska Poster Store, och nu fick jag den möjligheten igen! Perfekt nu när vi går mot ljusare tider och man kanske vill göra lite förändringar i sin inredning. Poster har ett stort utbud av både posters och tavlor, så det finns verkligen något för alla! Om ni vill se vilka fina produkter jag klickade hem från dem senast så kan ni klicka här för att komma till det inlägget.

Den här gången valde jag och min sambo att beställa fyra posters med tillhörande ramar. Dock kan jag bara visa fullbild på två av dem då de andra två är i present, men jag ger en liten sneak-peak på även dem!

Hur fina? Förra gången valde vi tavlor i lite mer gröna och blå toner, och nu gick vi mer åt det pastell-rosa. Älskar det! Jag vill verkligen ha lite färg i mitt hem, det blir så mycket mer personligt, och dessa ger ändå färg, men med en subtil touch. Till och med sambon gick med på rosa då, haha! Jag har ju också en förkärlek för Italien, därav tavlan med Amalfikusten, hihi.

Nu har jag möjligheten att även denna gång ger er en rabattkod! Med koden alice-35 får du 35% rabatt på alla posters (exkl. Selection). Koden gäller mellan 28/3-28/4, och går ej att kombinera med andra rabattkampanjer. Shoppa loss!

Det jag gillar med Poster Store är verkligen deras utbud. De har ett brett utbud av prisvärda skandinaviska ramar och posters vilket ger massor av inspiration till att skapa din egen tavelvägg. Varje tisdag släpper de även en ny kollektion med tavlor, så det finns alltid något nytt att upptäcka! Hur roligt är inte det?

Och på tal om att ge bort i present; med hjälp av Poster Stores breda utbud med tavlor i alla möjliga kategorier är det också otroligt lätt och smidigt att beställa hem som present till någon! Kanske ska din bästa vän flytta hemifrån eller dina föräldrar fräscha upp inredningen vardagsrummet?

Sneak-peak på de två tavlorna i present.

Poster Store värnar också mycket om miljön, vilket jag tycker är viktigt. Alla deras posters är tryckta på papper av hög kvalitét, och alla deras aktiviteter kännetecknas av korta transporter och smart logistik, vilket hjälper till att minska koldioxidavtrycket på miljön. Underbart!

Även denna gång är jag jättenöjd med mina tavlor från Poster Store, och jag rekommenderar er starkt att kika in på deras hemsida! Och glöm inte att använda koden alice-35 för 35% rabatt!

Ha en fin söndag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

MittTuffaLiv
MittTuffaLiv,
beattriicee
beattriicee,

Älskar att dem släpper nya kollektioner hela tiden, så underbart!! 😍😍

nouw.com/beattriicee
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Älskar postern med Amalfikusten. Arkitekturen i Italien är verkligen något extra.

nouw.com/jossustravelpics
Sara,

Så himla fina posters <3

aamaziing.se
cassandra,

men så fina 😃

cassandras.se
Pauline,