Välkomna!

Välkomna hit!

Oj, så konstigt det känns att blogga härifrån, haha! Jag är ju trogen blogg.se:are sedan sju år tillbaka, men nu kände jag att jag ville prova något nytt!

Många av er känner nog igen mig från lallizzlife.blogg.se, där jag som sagt bloggat i sju år, och känner nog mig ganska så väl. Men för er som är nya tänkte jag bara dra lite kort fakta om mig, men ni lär nog ganska så snabbt få kläm om vem jag är!


Jag är en 20-årig driven och ambitiös tjej som brinner för dansen. Jag läser nu en dansutbildning med projektinriktning, och driver mina egna dansgrupper inom gruppnamnet The Aces sedan fyra år tillbaka. Jag bakgrundsdansar även bakom 90-talsgruppen Look Twice, samt medverkar som bakgrundsdansare i årets upplaga av The Grand Christmas Show i Norrköping. När jag inte dansar hela dagarna spenderar jag mycket tid med min pojkvän och blivande sambo, samt vänner och familj. Är väldigt kreativ och älskar att pyssla med min Bullet Journal, och har även tre års kinesiska-studier på nacken, både på gymnasie-och högskolenivå, då språk, och speciellt kinesiska, är något som ligger mig varmt om hjärtat.


Ja, mer kommer ni nog märka så småningom vem jag är! Som sagt känns detta väldigt udda, haha, men jag vänjer mig nog snart. Vi får se helt enkelt, om inte annars flyttar jag tillbaka till blogg.se!

Kram på er!

Från ett gig med Look Twice (jag längst till höger), gänget jag gör julshow med just nu (foto av Niclas Sandberg), bild på några medlemmar i The Aces efter ett gig i april.

Gillar