Vågar jag andas ut?

Hej på er!

Har ni haft en bra dag? Det har jag haft! Jag har nämligen lämnat in mina två sista uppgifter och kan nu gå på ett mini-påsklov! Ni som pluggar på universitet och högskola förstår mig nog när jag säger att man aldrig riktig är ledig, haha. Det finns alltid fler texter att läsa, ännu ett seminarie att förbereda, eller arbeten att finslipa på. Men i två av mina kurser (jag läser tre) har jag "lov" nästa vecka, med andra ord inga föreläsningar! Men såklart har jag en föreläsning och två inlämningar nästa vecka, samt att jag måste förbereda seminarier för veckan efter, men man får tacka och bocka för den lilla ledighet man får. ;)

Och den kommer passande kan jag säga! Jag känner mig lite rörig i både knopp och kropp den senaste tiden, lite smått stressad och aldrig riktigt tid att komma ikapp och bara vara. Även när man tar det lugnt tänker man ju "Jag borde plugga istället". Man är aldrig riktigt klar. Plugget är verkligen tufft, och känner jag mig själv rätt kommer jag nog ändå spendera en tid av "lovet" att förbereda mig inför kommande tentor, men jag ska försöka att verkligen vara lite LEDIG.

Igår hade jag i alla fall en superbra start på veckan då jag startade med att riva av debatten i min ena kinesiskakurs. Jag var jättenervös, men det kändes så himla bra! Alltid roligt när läraren nickar uppmuntrande genom Zoom-kameran, haha. Efter det gjorde jag klart några uppgifter, och sen in till stan för ett möte med en framtida arbetspartner inför lite projekt! Hihi, så roligt, älskar att engagera mig med andra kreativa människor! På kvällen var sambon borta, så då blev det middag hemma hos mig med två vänner. Väldigt mysigt att laga middag tillsammans med vänner sådär i vardagen, hur ofta gör man ens det?

Hoppas att ni har haft en bra start på veckan!

Många kramar!

Bilder från Pinterest.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Haha åh så sant, man kan ha lämnat in allt, men ändå känner man alltid att det finns något man "borde" göra i skolan, såååå jobbigt ❤️ Stor kram fina du ❤️

nouw.com/happym
Hilma
Hilma,

Jag hoppas du får en skön paus från jobb och slit och kan pusta ut lite nu, kram vännen <3

nouw.com/hilma
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Det tycker jag låter som en otroligt bra ide att ta lite ledigt även om det känns lite svårt att släppa studierna för en stund. Det förtjänar du verkligen att få andas ut lite! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
carroat
carroat,

Vad skönt att du får njuta av lite påskledigt nu, det är du värd! 🥰

nouw.com/carroat
LouiseEdling
LouiseEdling,

Skönt med en liten paus från plugget <3

nouw.com/louiseedling
Caroline,

det var ständig stress under universitetet!! en tenta avklarad och sedan började nästa kurs igen, ahhh...

carro93.se