Vad vill ni?

Nu ska jag ställa en fråga till er som jag själv tycker är så otroligt svår att svara på själv när andra bloggare ställer den; vad vill ni läsa mer om?

Jag har en hel hop med inlägg jag vill skriva, men just ikväll känns ingenting lockande att spotta ut, så varför inte checka in med mina fina läsare och höra om ni har några önskemål?

Vad vill ni läsa mer om? Eller vill ni ha fler videos? Kanske dans-tutorials? Mer vardag? Mindre vardag? Åsikter? Eller är det bra som det är?

Jag är en bloggare som bloggar för mig själv. Att människor läser och följer är absolut ett plus och något jag tycker är jätteroligt, men jag började aldrig att blogga för någon annans skull eller för att bli "känd" eller få flera tusen följare. Vill man läsa min blogg så läser man, annars gör man det inte, det är inte svårare än så. Men även om jag alltid bloggar om det jag vill så är det ju väldigt roligt att höra av er vad ni uppskattar lite extra här på bloggen, eller vad ni vill att fördjupar mig i! Så kör på!

Vad vill ni läsa mer om?

Hur har er dag varit? Min har varit bra, men lite långsam. Det har regnat hela dagen, så inte världens roligaste väder. Conny jobbar 15-20 och jag är precis hemkommen från en långpromenad med Ebba. Vi tajmade in uppehållet perfekt, haha!

Nu ska jag städa och fixa lite innan det blir soffhäng och väntan på Conny!

Många kramar!

Gillar