Vad-listan

Jag hittade den här listan hos fina Emma som jag tänkte kunde vara rolig att fylla i!

Vad-listan

Vad gör du just nu? Sitter i min säng och skriver detta inlägg.

Vad skrämmer dig? Ensamhet, förlora någon nära, och klaustrofobiska situationer.

Vad peppar dig? Jag tror inget peppar mig så mycket som när jag får en kreativ idé till en koreografi eller dansprojekt! Älskar, älskar, ÄLSKAR att vara kreativ inom dans och koreografi och när jag får en idé där jag bara känner "YES!" blir jag så otroligt peppad och inspirerad och det brukar spåra iväg lite för mycket ibland, haha. Jag vet inte hur många gånger jag bokstavligen skrikit ut saker som "Herregud, så bra!" "YES!" "Jarråååå, så ska det se ut!" till mina tjejer i The Aces när de har testat en idé och jag fått se den klaffa och falla på plats. Det är så mäktigt att se någon man tänkt sig i huvudet komma ut "på riktigt".

Vad vill du ha som huvudsyssla om fem år? Gärna inom dans, väldigt gärna koreograf för olika projekt.

Vad är det sista du tänker på innan du somnar? Det är otroligt olika. Ibland dagen som har gått, dagen som kommer, eller något som måste göras.

Vad såg du senast på scen? "OH! What A Night!" i Linköping med David Lindgren, Peter Johansson, Robert Rydberg och Bruno Mitsogiannis.

Vad måste du ha hemma i matväg? Digestivekex, havregryn, nötter, och torkad frukt.

Vad läser du just nu? Just nu läser jag Alexander Pärleros bok "Framgångsboken".

Vad är skönt? Att bli kliad på ryggen, när det är lagom varmt ute, och att ta ett varmt bad när man är riktigt frusen eller öm i kroppen.

Vad gör du när du är arg? Oftast märks det genom stampande i lägenheten, en allmän sur attityd, och ibland drämmande av en och annan kudde i golvet. Jag önskar egentligen att man vågade sig på ett stort skrik och ett kort raseriutbrott, det kanske skulle gå över snabbare ändå än när man håller det inom sig?

Vad är din vanligaste hälsningsfras på SMS? "Hej" eller "Halloj!"

Vad är du avundsjuk på? Riktigt grymma dansare och folk som är synligt vältränade (men såklart använder jag detta som inspiration!)

Vad brukar folk kalla dig? Mestadels Alice, min sambo kallar mig oftast för "Hjärtisen", haha. När jag var yngre gick jag ofta under Babsan och Flamman.

Vad är det viktigaste som finns? Kärlek och trygghet.

Vad är ingredienserna för en bra utekväll? Att man är pigg, lagom stort sällskap, alla med samma mål om vad kvällen ska mynna ut i, bra väder.

Vad är det gulligaste som finns? KANINER.

Vad vill du rekommendera? Netflix-serierna "Hollywood" och "Never Have I Ever"! Riktigt bra.

Hoppas att ni har haft en bra fredag. Min har varit sådär ärligt talat, men jag vill tacka så mycket för era fina kommentarer. Det värmer verkligen. All positivitet och kärlek man får genom bloggen är verkligen ett av de stora plusen med att blogga.

Massor av kärlek till er!

Gillar