Vad är det som händer?

Vardag

Jag måste på riktigt ha gjort något riktigt illa i mitt tidigare liv för såhär mycket otur på samma gång har jag nog aldrig haft förut. För gissa vem som spydde mitt på dansgolvet igår och fick ställa in alla lektioner? IT'S ME!

Alltså på riktigt... Först världens förkylningen som FORTFARANDE inte släppt efter tre veckor, sedan matförgiftning förra veckan, och nu något annat skit. Förmodligen magsjuka. Det kom verkligen över mig som en våg och helt plötsligt låg hela frukosten på golvet. Så fick skicka hem alla elever och ställa in resten av dagen. Åkte hem och sov några timmar och spydde inget mer, men kände mig illamående till och från.

Jag kunde äta lite under dagen vilket var skönt, och idag har jag fått i mig frukost, men känner mig fortfarande lite konstig i kroppen. Jag vill inte dra några förhastade slutsatser så det blir ingen dans ikväll och jag ställer in mina grupper imorgon. Så tråkigt att jag missar min kurs ikväll igen, tredje veckan nu p.g.a all skit som varit.

Så ja, jag är lite bitter just nu. När ska jag få må bra igen egentligen? Träna, dansa, umgås med vänner utan att hosta stup i kvarten?

Jag hoppas i alla falla att det "bara" är magsjuka så det inte är något värre. Min chef trodde definitivt att det var magsjuka, och pappa tror att det kan vara att jag mått dåligt så länge nu av förkylningen och har så mycket slem och halstabletter o.s.v i kroppen. Jag tror väl lite på allt, men tror även att det kan vara att jag varit otroligt dålig på att lägga in återhämtning både när jag blev förkyld och när jag blev matförgiftad. Jag har liksom kört på ändå. Så nu har jag fått strikta order av mor min att bara vara hemma idag och imorgon, haha. Så det ska jag.

Hoppas att ni mår bra och är friska, och ni får ursäkta mitt klagande 24/7 just nu, haha.

KRAM!

Gillar

Kommentarer

Sarah
Sarah,
Stackare 😟 Krya på dig <3CheerSarah.devote.se
Hannativeskog
Hannativeskog,
Men åh vad trist hoppas de blir bättre snart ❤️nouw.com/hannativeskog
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229