Upp och ned

I vanlig ordning kör vi på en utvärdering av veckan, och jag måste väl säga att den varit ganska mycket upp och ned!

Något jag gjort den här veckan som var planerat: Känns så tråkigt att nästan varje vecka säga "jobbat", men så är det ju, haha, tror det mest varit det som varit fullt planerat.

Något jag gjort som inte var planerat: En hel del; returnera min väska, bakat bananmuffins, ställt in min lektion i fredags p.g.a halsen, och ja, lite till.

Ett tips från veckan: Bananmuffinsen! Sjukt goda! Ni hittar dem i inlägget under.

Veckans upptäckt: Plick, helt klart! Än har jag inte sålt något, men gillar verkligen idén och har själv hittat en del fina plagg jag gärna skulle köpa.

Veckans tanke: Corona. Det är väl säkert på allas tanke just nu, men förstår inte riktigt hysterin. Absolut, jag är vaksam och försiktig, men ser inte meningen med att stressa upp sig SÅ mycket som en del gör.

Veckans aj: Halsen.

Veckans diss: Att så mycket ställts in p.g.a Corona och att det finns risk att många fler saker ställs in fram över, allt är lite oklart helt enkelt och sånt tycker jag inte om.

Veckans magi: Vi köpte ett nytt soffbord i fredags som jag blev såååå nöjd med! Jag har letat efter ett sådant hur länge som helst, och nu kom det upp på Marketplace för bara 500 kr, när originalpris är nära 3000! Hur bra? Och sen idag var jag och sambon och tog en mysig fika tillsammans, lite kvalitétstid sådär, det var magiskt.

Betyg på veckan: Det får bli en trea ändå!

Inte bilder som var menade för bloggen, haha, men tänkte jag kunde visa soffbordet! Nu har jag inrett det lite mer och lagt in lite snygga böcker o.s.v, men såhär ser det ut i alla fall! Jag är verkligen sååå nöjd!

Ha det fint!

Kram

Gillar