Två dagar

Hej på er!
Igår blev bloggen lidande då jag inte hade någon tid, och även idag har tiden varit knapp, hehe. Jag har också fått lite av en "reality check" angående en del saker, så har varit ganska nere både igår och idag. Det tar mycket energi att inse saker och behöva styra om. Men no worries, sånt är livet! Jag önskar bara jag var lite mer positiv kring allt än jag känner mig.

I alla fall, vi kör en liten sammanfattning av vad jag haft för mig de här två dagarna!

Tisdag:

Igår började jag med att gymma, men inte på mitt vanliga gym faktiskt! Mitt medlemskort på Friskis och Svettis går ut i februari, så nu håller min kompis Maja på att övertala mig att byta till World Class istället ,haha. Så jag provtränade med henne där igår! Jag tyckte om det, men nackdelen är ju att det ligger lite off för mig samt att man binder upp sig som minst ett år. Så vi får se!

Sedan koreograferade jag maaaassor, hihi, hade sådant flyt och bara spottade ut mig steg! Underbart. Sedan jobbade jag på dansskolan 16.20- 20.

Onsdag:

Det blev en rejäl städning av lägenheten på förmiddagen, och sedan bar det av till ett äldreboende för att ha dans för äldre. Dock var det ingen där så det blev inställt. Lite surt när jag tagit mig hela vägen dit, men men. Sedan rep med The Aces, och nu inväntar jag att kvällens klasser ska börja. Ikväll jobbar jag 18.45-21.30.

Jag har en otrolig brist på bilder just nu, hehe, så det får bli en repris.

Hoppas att ni har haft en bra onsdag och tisdag!

KRAM.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh men va, så trist med äldreboendet :/ Speciellt när man ställt in sig på att ta sig dit och verkligen åkt också ❤️ Men alltså du är SÅ galet fin ❤️ Kram
nouw.com/happym