Två av de bästa

Åh, jag har hittat två koreografier som jag fullkomligt NÖRDAT den senaste veckan, haha. Ni vet när man hittar en låt, och så lyssnar man nästan bara på den låten under flera dagars tid? Så är jag med koreografier. Hittar jag någon jag blir riktigt kär i är det typ det enda jag tittar på, haha.

Den här gången har jag kärat ned mig totalt i två helt olika koreografier; en contemporary lyrisk jazz, och en street-ish.

Run To You

Den första är en contemporary lyrisk jazz av koreografen Jin från GNI Dance Company i Sydkorea. Jag vet inte varför jag fastnade så mycket för just denna. Den bara talade till mig på något sätt. Kanske var det Lea Micheles (från Glee) storslagna röst som gjorde något också, hon är ju en så fantastisk sångerska. Jag har faktiskt börjat lära mig denna litegrann, haha, mest för att utmana mig lite, men jag är ju lååångt ifrån så vig som dessa duktiga tjejer, haha. Men väldigt rolig och otroligt vacker att titta på!

Sweet Melody

Här har vi något som är lite mer "typiskt Alice", haha, eller i alla fall den stilen jag "kommer" ifrån. Denna koreografi är väldigt kraftfull och street-inspirerad, och koreograferad av fantastiska Brian Esperon. Den här känns väldigt jag på flera sätt; dels är det många steg jag själv använder, den känns väldigt naturlig i min kropp (ja, jag har börjat lära mig denna också, haha), och han använder samma typ av rytmik som jag själv skulle använda. Med andra ord faller denna koreografi väldigt naturligt för mig, och den är ju SÅ rolig att se på! Älskar de här tjejernas energi.

WIHO, så taggad jag blev på att dansa nu, haha! Ha en toppenfin dag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

petra,

önska jag kunde dansa så där:) ser så himla befriande ut och snyggt, kram

mammansprinsessor.blogg.se
Jeanette,

Vad kul att du hittat koreografier som du gillar 😊 Jag kan inte mycket om dans men tycker det kan vara så häftigt och härligt att kolla på.

jeanettte.blogg.se
Yasmine ,

Älskar att titta på dans jag med. Tycker det är så fascinerande och häftigt vad vi kan göra med våra kroppar! Dans är konst!

yasmissy.blogg.se
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Åh vad kul när du har hittat lite, förstår att du blir pepp på att dansa 😍

nouw.com/emelieanderssoon
Pauline,

gilla verkligen den första! 😊

lillafrokenhurtig.blogg.se
Sara,

Så coola 😃

www.aamaziing.se
linndossing
linndossing,

Gud så roligt, blir så inspirerad av koreografier, det är så coolt! Kram

nouw.com/linndossing