Tusen Mil Emellan

Åh, nu kan jag äntligen dela med mig av vår dansfilm till Kulturnatten+ i år!

Detta är alltså en koreografi framförd av mig och The Aces, och koreograferad av mig. Den är filmad framför Rådhuset här i Norrköping, vilket blev så mäktigt! Tanken var egentligen att vi skulle vara på Nya Torget, men när vi kom dit var det tydligen en marknad där så vi fick snabbt tänka om, haha. Men Rådhuset blev verkligen så mycket mäktigare, så där hade vi utan tvekan tur i oturen!

Låten är Stay Alive av José González, och vi baserar vårt nummer på den pågående Corona-pandemin. Därför har vi också döpt vårt nummer till "Tusen Mil Emellan". Numret är öppet för fri tolkning, men grundar sig som sagt i Corona-pandemin.

Till vår hjälp hade vi även lite statister som vi fått ihop in via ett event vi skapat. De fick instruktioner att skapa en Corona-vänlig folksamling i en del av koreografin, och det blev sååå mäktigt! Vi hade också köpt munskydd till alla för både säkerhetsskäl och visuell effekt, samt så fanns det handsprit på plats som alla var tvungna att ta.

Så ja, här nedan kommer filmen! Videon är filmad av vår goda vän Sebastian, och redigerad av mig. Jag får så mycket rysningar när jag ser den, tycker den är så mäktig, hihi. Det är alltid en speciell känsla när så mycket arbete äntligen kommer ihop till ett slutresultat.

Tusen Mil Emellan

Jag är så himla stolt över mig och mina tjejer. Berätta gärna vad ni tycker!

Många kramar!

Gillar