Tuffa beslut

Hej på er!

Vilket FANTASTISKT väder det är idag! Idag tog jag lite sovmorgon till sju, så vaknade precis när solen började gå upp och det var så underbart att göra sin yoga och meditation medan ljuset började leta sig fram. När jag går upp vid klockan sex annars är det ju fortfarande kolsvart, haha. Efteråt gick jag ut på balkongen och bara andades in våren som är på väg, så otroligt skönt!

Om jag ska koppla detta inlägg till rubriken så är jag lite nere just nu då jag och min chef på Dansverkstan igår fick ta beslutet att skjuta upp min kurs ytterligare några veckor till efter påsklovet. Suck och stön, dumma Corona. Då alla är vuxna och därmed mer i riskzon, har jag hållit en nära kontakt med mina elever och efter deras åsikter och tankar kring våra alternativ var de alla mest överens om att det kändes bäst att skjuta fram några veckor till då vi kommer kunna att vara utomhus om läget fortfarande är kritiskt.

Verkligen tråkigt då jag verkligen ville börja undervisa nästa vecka, men jag tror det kommer bli bäst för alla då hela gruppen kommer att kunna vara med och alla kommer att känna sig mer bekväma med att ses, vilket är det viktigaste. Så ja, väldigt synd, men ändå rätt beslut.

Men helt utan dans blir jag inte! Snart ska jag repa lite med The Aces, wiho, och på måndag ska Ruvejdas projekt filmas, så himla roligt!

När jag kommer hem sen blir kvällen lugn. Beroende på vad klockan blir kanske det blir lite mer plugg, men redan suttit några timmar idag. Ikväll är det ju säsongpremiär av Bäst i Test på ettan också! Både jag och Conny ääälskar det, haha, det är så roligt, så det ska vi absolut se!

Vad har du för planer idag?

Ha en jättefin fortsättning på denna fredag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Åhh det är så himla tråkigt hur mycket Corona förstör 😟 Men låter som ett klokt beslut ❤️

nouw.com/happym