Tuesday

Godmorgon solstrålar!

Fy tusan, vad dåligt jag sovit i natt! Vaknade i morse och kände mig helt överkörd, haha. Inte bra, inte bra, men men, bara att kriga sig igenom dagen!

Ska vi ta en titt på min tisdag kanske? Runt lunch mötte jag upp Frida och vi tog en lunch tillsammans. Så mysigt att ses. Efter det gick jag till dansskolan där jag hjälpte en vän inför hennes audition. Håller sååå tummarna för henne att det kommer gå bra!

Framåt kvällen var det dags för mig att undervisa, och jag hade avslutning med min Commercial Street och Jazz 30+. Jätteroliga lektioner som vanligt, men väldigt tråkigt med avslutning, Jag fick även en liten present av mina jazzare, hihi, en duschkräm från Rituals, bambusugrör, och ett jättegulligt kort!

Idag är jag ledig, men ska snart dra mig till Dansverkstan ändå. Jag ska fixa med en koreografi, och sen faktiskt filma en dans till en audition. Jag gör bara audition på skoj, så kommer jag in kommer jag inte börja (nu i alla fall, hehe), men ändå kul bara för att se vad man har för chanser!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och börja bege mig!

Ha det bäst idag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Anita ,
Jobbigt med så dålig sömn 😟
siliiins.blogg.se/
hilmak
hilmak,
Åh jag minns verkligen känslan på terminsavslutningarna som danslärare! Så mycket blandade känslor! <3 Låter som du haft en mysig dag! Kram!
nouw.com/hilmak
linndossing
linndossing,
Så gulligt med en present från dom! Kram
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Åh hatar såna nätter när det bara inte går att sova bra och man vaknar upp som att man inte ens blundat än!! Så irriterande ❤️ Hoppas du får sova mycket bättre inatt finis ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Mammatillthea
Mammatillthea,
Vad mysigt att du fick present 😍
nouw.com/mammatillthea
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
MEn vad skönt att ha varit ledig vännen! Kan också tänka mig att det var tråkigt med en avslutning, men så gulligt med presenter ju!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Caroline,
dålig sömn är verkligen det värsta som finns!:(
carro93.se
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
hoppas du fick sova mer i natt 🥰 så Fint med en present 😘
nouw.com/emelieanderssoon
carroat
carroat,
Härligt med en ledig onsdag, hoppas du får en härlig torsdag med 😍
nouw.com/carroat