Tre vänner

Som ni förstod, dels av mina texter och dels av min brist på inlägg, så var förra veckan jäkligt tuff för mig. Men oj, så bra den slutade ändå! Och detta tack vare mina fantastiska vänner. I tider när det känns svårt inser man hur mycket ens vänner betyder för en och vilken glädje de ger. Därför vill jag lista några speciella händelser och människor den här helgen som lyfte min vecka rejält!


1. Stina. Stina är en av mina absolut närmsta vänner, det finns nog ingenting vi inte diskuterat med varandra, och här vill jag även passa på att nämna att jag har turen att ha fler sådana här vänner i mitt liv. Men alla relationer är unika, och min och Stinas är en av mina bästa. Hon vet hur jobbig veckan varit för mig, och nu när det var några veckor senast vi träffades tog hon sig tiden att komma och se mig uppträda i lördags. Och jag blev så lycklig. När jag såg henne där i publiken blev jag så varm i hjärtat och blev helt tårögd (mitt på scen, hehe), och hon såg så glad och stolt ut. Efteråt kramade jag om henne och då kunde jag inte hålla tårarna borta. Jag blev så glad att hon tagit sig tiden att komma och stötta mig, och om det är någon som jag vet alltid kommer att stötta mig till hundra procent i både liv och karriär, så är det hon.

2. Frida. Frida och jag har växt upp tillsammans och lärde känna varandra redan som fyraåringar. Sedan dess har vi hållt ihop, trots olika skolor och städer, och när jag hörde att hon skulle flytta hem till stan igen blev jag överlycklig. Jag har verkligen saknat att ha en sån relation vi hade när vi växte upp, när vi bara kunde promenera till varandra, hänga efter skolan, och ha alldeles för många myskvällar och bilturer till donken. I lördags hade vi en sådan kväll, och det kändes som jag var femton igen. Vi lagade mat, käkade godis, kollade Mello, och bara snackade, precis som på den gamla goda tiden. Och jag var så tacksam att få umgås med henne igen, och att veta att hon finns mycket närmare nu. Det är jag otroligt glad och tacksam över.

3. Ebba. Ebba är en vän som jag gick i samma klass i på gymnasiet, och vi upptäckte för några månader sedan att vi bara bor några hundra meter ifrån varandra. Världen är lite, haha. Därför har vi börjat setts mycket oftare, och framförallt promenera mycket tillsammans. Jag fick med henne på promenad både lördag och söndag, och det var så himla skönt att promenera i solen, bara snacka lite skit, och känna den friska luften. Ännu en vän som lyfte min vecka, utan att hon nog själv visste om det.

Så detta var några händelser och vänner som verkligen lyfte min vecka, och jag är så tacksam för det. Riktiga små guldkorn i vardagen, alla behöver man lite goda vänner och ljusglimtar.

Har ni några vänner eller händelser som lyfte er vecka lite extra?

KRAM, ha en toppenfin måndag!

Gillar