Tre serietips

Jag brukar inte fastna så mycket för "vanliga serier". Jag har t.ex aldrig sett Pretty Little Liars, Stranger Things, Game of Thrones o.s.v, ni vet, de där serierna som "alla andra ser". Därför är det väldigt ovanligt att jag hittar serier på Netflix's startsida som jag börjar se. Men nu har det hänt, haha, och jag har valt ut tre av dem som jag fastnade riktigt ordentligt för som jag vill tipsa om!


Hollywood

Jag är ju ett stort fan av Glee, så när jag såg att Ryan Murphy släppt denna serie ville jag ge den en chans! Jag är också mycket för serier och filmer som utspelar sig runt denna tid, så denna föll mig verkligen i smaken. Att sedan även se Darren Criss och Jim Parsons ploppa upp efter några avsnitt var ju ett plus!

Kortfattat handlar serien om några ungdomar som kämpar i Hollywood för att slå igenom som skådespelare, regissörer, manusförfattare o.s.v. Man får följa deras kamp, samtidigt som de får kämpa mot rasism, homofobi, och sin egen moral. En väldigt bra serie som kan verka ganska "chill" och underhållande på utsidan, men som verkligen har ett djup och bra underliggande budskap.

Never Have I Ever

Det här är en serie man verkligen skulle kunna kalla "en typisk ungdomsserie"! Denna valde jag för att jag ville ha något lättsamt att titta på. Den blandar humor och relaterbara ungdomsproblem med bra lärdomar och djup. Väldigt bra och underhållande för lite slötittande! Slutet störde mig dock lite grann då det kändes lite avhugget, haha, så jag hoppas verkligen på en säsong två!

Unorthodox

Den här har jag faktiskt inte sett klart än, men jag var bara tvungen att tipsa om den ändå! Den här är allt förutom "en typisk ungdomsserie", haha. Vi får följa judiska Etsy som flyr från ett arrangerat äktenskap i ett Orthodoxt samhälle i New York. Hon flyr till Berlin där hon träffar nya vänner och börjar påbörja ett nytt liv, men blir förföljd av sin man och hans kusin.

Den här serien är väldigt allvarlig och kall på ett sätt. Den ger mig kalla kårar ibland, men den är så gripande! Verkligen en bra serie om man vill se något djupare och gripande.

Det var mina tips för den här gången! Har ni sett någon av dessa? Vad tyckte ni i så fall? Eller vilken blev ni mest sugen på att se?

Hoppas att ni har haft en fin tisdag!

Kramar.

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Åh, serietips behöver man alltid!!! Tack!! Kram
nouw.com/linndossing
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Vilka bra tips. Har nog inte lärt mig det roliga med serie riktigt än men har faktiskt sett ett par stycken 😃 <3
nouw.com/emelieanderssoon
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vilka spännande serier!! Är ute efter en efter mycket letande men den sista lät ju himla spännande tycker jag :> Har ju Netflix så det är toppen det också haha! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
hilmak
hilmak,
Åh alltid kul med serietips, får kika in dessa 😍 <3
nouw.com/hilmak
celinelundqvists
celinelundqvists,
Omg är besatt av de första två, du verkar ju ha bra smak så ska absolut börja se den sista nu också haha! Redan imorgon :')
nouw.com/celinelundqvists
Netti Starby ,
Så himla bra tips på serier 😃 Kramis
starbys.se
tinafalkestad
tinafalkestad,
Åh älskar serietips!😍 Dom verkar ju bra allihopa! Den sista lät väldigt hemsk! men jag tycker serier är bra som är gripande, så jag ska nog faktiskt ge den en chans❤️ 😍 kram!
nouw.com/tinafalkestad
Yasmine ,
Ååh, alla tre är serier som jag vill se! Tack att du påminner mig 🙂
yasmissy.blogg.se