Tre saker denna lördag

Gudars, vad jag levererar vardagsinlägg den här veckan, haha. Jag tycker om vardagsinlägg, det gör jag, men föredrar helst en blandning, och den här veckan känner jag inte riktigt att jag uppnått den blandning jag gärna skulle vilja ha. Men ja, vi kör på ett vardagsinlägg idag med!

Gårdagen var ju sista passet på Maxi för sommaren, wiho! Ett väldigt bra pass, men jag förstår mig inte på kunder som är otrevliga när de har bett om hjälp??? Av någon anledning verkar de inte se att man är en människa som gör sitt jobb, utan bara något objekt som ska serva, serva och serva lite till. Ni anar inte hur mycket underliga människor jag träffar på varje dag...

Kvällen sen var väldigt lugn, men idag väntas partaj för pappa! Det är jag riktigt taggad på, det ska bli roligt att träffa lite kära släktingar igen, äta god mat, och bara njuta av sällskapet. Dock ska termometern visa över 30 grader, och jag verkligen HATAR (hmm, okej, "ogillar") den värmen. Man kan inte göra någonting utan att svettas och det irriterar mig något ofantligt. Så att klä sig svalt är verkligen ett måste, så jag tror det får bli min favoritklänning nedan som jag näst intill bott i sedan jag köpte den, haha. Gillar att man verkligen kan både klä upp och ned den!

Jag tänkte också passa på att lista tre saker jag är tacksam för och som ger mig lite extra glädje just idag;

Tre saker som ger mig glädje just nu;

- Att vi går mot höst (hata mig inte...)!

- Att jag köpte nya hörlurar, och trådlösa dessutom, igår för ett presentkort så nu kan jag äntligen gymma på riktigt igen!

- Att jag ska få träffa min familj och släkt ikväll, och framförallt min kusin som jag inte träffat på evigheter!

Vad gör dig extra glad idag?

Hoppas att ni får en toppenfin lördag, det ska jag ha!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Alltså det finns sååå mycket idioter, fick samma upplevelse som du när jag jobbade på telia ❤️ Kram
nouw.com/happym
Enna
,
Vilket härligt inlägg! Hoppas ni fick en underbar kväll 😊
Enna
,
Vilket härligt inlägg! Hoppas ni fick en underbar kväll 😊