Tre highlights

Hej på er!

Jag vaknade upp i morse och hade ingen aning om vad jag skulle blogga om. Tänkte att jag skulle vänta nu till eftermiddagen och se om jag kommit på något, men nej, haha. Ett vardagsinlägg kändes tråkigt, men jag känner samtidigt inte att min vecka varit så pass intressant för att köra en sammanfattning på den, haha. Men äsch, det får bli ett hederligt vardagsinlägg!

Sambon min hade tid på golfbanan 7.20 i morse (vem är han ens, haha?) så jag låg vaken från klockan sex och kunde inte somna om. Jag är absolut en morgonmänniska och går sällan upp senare än halv åtta, men sex kändes lite extremt när jag inte behövde gå upp, haha. Pysslade lite här hemma, och efter lunch gick jag in till stan och mötte upp en kompis för en glass. Mysigt mysigt.

Jag känner också för att lyfta några extra highlights från den här veckan, det gör vi!

Tre highlights

Bujo. Den här veckan har jag tagit extra mycket tid till min Bullet Journal, viket jag älskar. Jag mår verkligen bra av att pyssla i den och få vara kreativ, och jag borde verkligen ta mig tid åt den lite oftare och längre perioder.

Presentkort. Häromdagen när jag rensade bland mina presentkort hittade jag några som jag fortfarande hade pengar på, och för att inte riskera att glömma bort dem igen (hehe) bestämde jag mig för att använda några av dem, hihi. Det blev ett par träningsbyxor och en tröja från Intersport, två tröjor från Stadium (och där har jag ändå halva kortet kvar, note to self; glöm ej!), och produkter på Rituals, hihi. Det blev en hel del, ska fixa ett inlägg!

Min vän. Idag träffade jag som sagt en vän, då en vän jag inte sett på snart ett år. Väldigt roligt och trevligt och en stund jag uppskattade lite extra idag.

Nu blickar vi framåt mot nästa vecka, och imorgon avslutning med mina sista grupper!
Hoppas ni haft en fin söndag!

Kramar.

Gillar