Tre favoriter atm

Nej, nu var det alldeles för länge sen jag dansade på RIKTIGT! När dansskolan inte är igång och det är svårt att få ihop rep med The Aces under sommaren blir det inte lika mycket. Självklart fuldansar jag omkring när jag lagar mat eller koreograferar i vardagsrummet, men sådär "på riktigt" var ett tag sedan nu! I alla fall för att vara mig, haha.

Så vad passar inte bättre då än att titta på massor av dans och inspireras till tusen? Här kommer tre av mina favoritkoreografier just nu!

Tre favoriter just nu

Har blivit sååå kär i den här koreografin! Jag älskar ju allt med latinska vibbar, haha, och den här koreografin är ju bara så on fire! Och tjejen i mitten är min nya girl crush, så himla snygg! Alla kroppar är vackra som de är, men älskar verkligen att se mer "vanliga" kroppsformer på kvinnliga dansare då idealet på dansare tyvärr fortfarande är långt, pinnsmalt och vitt. Underbart att se hur det förändras, och hon äger ju verkligen sina kurvor! Sedan måste ni ta en titt på killen till vänster också, helt underbar inlevelse!

Jag är ju otroligt svag för killar som kan dansa, hehe, speciellt i grupp (finns det något sexigare?), och min favorit Jinwoo Yoon gör mig aldrig besviken! Otroligt najs koreografi och blir alltid lika förundrad över hur smooth allting ser ut, både steg och placeringsbyten. Här märker man verkligen att de här fem dansat MYCKET tillsammans!

Okej, ja, det kommer mycket från Sydkorea i det här inlägget, haha, men de är ju verkligen SÅ bra när det kommer till dans! Den sista videon är också med Jinwoo Yoon från videon ovan, och Koosung (röd skjorta i videon ovan) vars koreografier jag också diggar starkt! Jätteroligt att se dem köra något de koreograferat tillsammans, och älskar verkligen deras typ av street!

Har du någon favorit?

Hoppas ni får en fin kväll!

Många kramar!

Gillar