Trasig väska

Hej på er!

Vilka vårkänslor vädret bjudit på både igår och idag! Heeelt underbart. Igår bytte jag faktiskt till sneakers efter mina vinterskor, så himla skönt.

Igår undervisade jag som sagt från klockan fem till kvart över åtta, och det var så underbart att det fortfarande var ljust klockan fem. Hallelujah! Melodifestivalen genomsyrade hela kvällens lektioner då alla barn slaviskt tittat, haha. Så gulliga.

Ni vet den beiga väskan jag köpte på NA-KD häromdagen? Idag skulle jag använda den för första gången, och när jag är påväg till jobbet säger det "poff!" och hela fästet till axelremmen gick av! Så paff jag blev! Så med väskan i famnen tog jag en liten omväg och gick till butiken. Tyvärr hade de inga beiga kvar (suck), men jag fick en svart likadan. Hade inte så mycket val då jag hade allt jag behövde i väskan, haha. Svart är ju snyggt det med, men var ju lite fräscht med beiget!

När det problemet var ur världen blev det några timmar på dansskolan. Planerade två kommande event, fick en bokning på att hålla en svensexa, haha, och fixade lite koreografier och diagonaler till morgondagens jazz!

Nu har jag kommit hem och tagit mig en kopp te och energibar. Har en jäkla huvudvärk, så ska det lite lugnt ett tag innan jag börjar rensa garderoben! Välbehövligt.

Kram på er!

Gillar