Träning-och betygssnack

Hej på er!

Jag vill börja med att verkligen tacka er allihop för era fina och förstående kommentarer på gårdagens inlägg, ni är så fantastiska, tack, tack, tack! Tänk så mycket kärlek och förståelse det finns när man bara vågar öppna upp sig lite.

Idag började dagen som vanligt med ett träningspass, och det stod armar på schemat! Inget illa om att träna armar, det är kul, men jag har fått ett sådant beroende av att träna ben just nu, haha! Jag fullkomligt ääälskar att träna ben, älskar när man känner ett sånt sug efter att träna, haha. Jag tränar ju hemma nu i och med Corona, kanske vore det roligt med ett inlägg där jag tipsar om lite träningsprofiler? Let me know! Youtube är seriöst min bästa vän utan gymmet.

Sen i vanlig ordning har det stått plugg på schemat, men vilket flyt jag haft! Helt underbart! Och vill ni veta en rolig grej? Jag fick VG på mitt muntliga jag hade i måndags, tjohej!

Sen jag slutade gymnasiet har jag helt släppt pressen på höga betyg, för ett G på högskola/universitet är INTE samma sak som ett E på gymnasiet. Här måste man verkligen jobba hårt för att ens få ett G, speciellt i den här kursen, vilket gör att jag alltid känner mig nöjd med ett G. Och det är skönt att känna att jag släppt den pressen på mig själv. I gymnasiet hade jag högst betyg i nästan allt, vilket ju är bra, men också en otrolig press, och då mina kurser jag läser nu (tre kinesiskakurser, 30 HP, 100%) är väldigt tuffa, känns det skönt att känna sig helt nöjd med ett G. Då blir det ju såklart extra roligt de gånger man prickar in ett VG! Stolt över mig själv.

Tänk att det redan är fredag imorgon också, så snabbt tiden går! I vanlig ordning blir det plugg och rep med The Aces, det ser jag fram emot!

Ha en fin kväll!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,

Vad härligt att du känner sug till träning och så roligt att du fick vg. Kramis <3

starbys.se
beattriicee
beattriicee,

Men kul med VG! 😍 Skönt att du även börjat gilla att träna ben. Älskar också det!

nouw.com/beattriicee
happyM
happyM,

Åhhh stort stort grattis till VG, så jäkla bra kämpat!!!! Kram ❤️❤️

nouw.com/happym
Matildaogren
Matildaogren,

Grattis till ditt VG! bra kämpat <3

nouw.com/matildaogren
Sara,

Härligt att du fick VG, bra jobbat 😃

aamaziing.se