Tråkiga besked

Godkväll på er!

Åh, både gårdagen och dagen har bestått av tråkiga besked. Väntade, men ändå tråkiga. Imorgon skulle jag och sambon gått på en Halloween-tillst��llning, ni vet den då jag skulle varit Cruella De Vil. Meeen, p.g.a. Corona har den ställts in. Absolut förståeligt och helt rätt beslut, men verkligen så himla tråkigt. Jag som var så taggad! Suck. Överväger att klä ut mig här hemma bara för att, haha. Jag som lagt så mycket tid på min outfit! Anyways, då har jag i alla fall en jäkla bra outfit till nästa år.

Som ni vet har jag under fredagar jympa och dans för pensionärer, vilket är ett av mina tre jobb. Idag vågade sig bara fyra stycken dyka upp p.g.a. de nya restriktionerna, så jag och min chef tog beslutet att ställa in i tre veckor framöver. Usch, så tråkigt! Det ger mig så himla mycket energi att få dansa med dem, och det ger dem till och med ännu mer! För många är det höjdpunktens vecka säger de till mig flera gånger. Så min förmiddag bestod av att ringa runt till hela gruppen och de alla var så ledsna att det blivit så här. Usch.

Efter att jag ändå genomfört jympan med de som var där för dagen, tog jag mitt pick och pack för att sätta mig på att café och ringa runt, samt jobba lite med dansen. Någon timme senare mötte jag upp Freja och Nelly då vi köpte sushi, och sedan blev det rep några timmar med The Aces. Invigningen vi ska vara med på i november (som redan är Corona-anpassad) är vi otroligt osäkra på om den blir av...

Nä, usch, nu är jag så trött på det här. Jag vill bara att allt ska vara som vanligt.

Hoppas ni har en fin fredagskväll.

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

? T',

Så tråkigt när det händer såhär. Men vad ska man göra? Bara hoppas på att det lättar snart! Hoppas du får en fin helg!

devote.se/babustyle
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Så himla tråkigt när det inte blir av, även om det är ett vettigt beslut så förstör Corona verkligen allt 😔❤️

nouw.com/emelieanderssoon
Netti Starby ,

Vi lever verkligen i en tråkig situation och vilka tråkiga besked för dig. Hoppas att allt blir som vanligt igen. <3 Kramis

starbys.se
sara,

Ja trist med nya restriktioner men ändå förståliga, tycker det är helt rätt. Hoppas alla tar ansvar och lyssnar på dom nu bara! 😊 Ha en fin lördag, KRAM!

sarakarlson.blogg.se