Tolv saker jag är stolt över

Det är väldigt viktigt att uppmärksamma sig själv och våga vara stolt tycker jag!

Ibland tycker jag att det blir så "skamligt" att vara stolt, att man till exempel ber om ursäkt för att man ska verka skrytig. "Förlåt så jättemycket nu, verkligen inte för att skryta, men jag är väldigt nöjd över den här teckningen."Jag tycker det är stor skillnad mellan skryt och att vara stolt över sig själv. För stolt måste man ju få vara! Varför ska man gå genom livet och be om ursäkt hela tiden? Livet handlar ju om att utvecklas och uppleva saker, såklart man måste få vara glad för de sakerna och stolt över det man uppnår.

Därför tänker jag nu dela med mig av tolv saker jag är stolt över!

Tolv saker jag är stolt över

Mina prestationer i kinesiskan. Men kanske framförallt att jag orkar plugga 100% och på distans. Det är verkligen inget som är lätt för alla.

Att jag inte är rädd för att be om hjälp när jag behöver. Till exempel med studierna eller stora frågor om livet. Ingen fråga är för dum och inget är för stort eller för litet att söka hjälp för, kom ihåg det!

Jag har aldrig fallit för grupptryck gällande alkohol. Jag drack inte innan jag blev 18, och hade tidigt starka åsikter om alkoholkonsumtion i minderårig ålder (eller det faktum att samhället verkade ta så lätt på det), så det var inte direkt någon heller som vågade pusha mig, haha.

Att jag tagit min dansgrupp The Aces dit vi är idag. 16 år var jag när jag startade den, och i år fyller jag 23. Det är många år det.

Att jag vågade söka min dansutbildning. Tänk vart jag hade varit om jag INTE gjort det? Otroligt stolt över att jag vågade.

Att jag självmant går upp klockan sex minst fem dagar i veckan. Woop, woop! Jag är helt klart en morgonmänniska, och det är så skönt att redan innan lunch hunnit träna och plugga några timmar, samt att jag får mycket egentid eftersom min sambo oftast sover längre än mig, hihi.

Att jag vågar säga nej. Och man behöver inte alltid förklara sig. Säg bara nej!

Att jag vågat släppa folk inpå livet. Jag tror inte det är bra att stänga ute andra och försöka lösa allt själv, men jag förstår att det är en rädsla för många att öppna upp sig. Jag är så glad över att jag vågat komma riktigt nära mina närmsta vänner, min familj, och min sambo. Allt blir så mycket lättare, och roligare, när man kan dela livet och sina tankar med människor.

Vart jag tagit mig som dansare. Egen dansgrupp, bakgrundsdansare framför 10.000+ människor, bakgrundsdansare på julshow, dansare för konstverk, danslärare på dansskola, egen föreställning m.m... Ja, mycket har jag hunnit med, och jag hade aldrig tagit mig hit om jag inte trott på mig själv och jobbat hårt.

Min träningsrutin jag fått in just nu. Jag mår så mycket bättre när jag får röra på mig, och jag är så nöjd med rutinen jag fått in just nu.

Att jag vågade åka till Kina. Jag har aldrig varit ett fan av att flyga, och när jag skulle åka till Kina 2017 var jag seriöst osäker på om jag skulle klara av en sådan lång flygtur (direktflyg). Men jag är så stolt över mig själv som vågade.

Att jag vågar ta kontakt med folk. Mitt liv har förgyllts av så många underbara möten bara för att jag inte står med ansiktet ned i mobilen hela tiden. Jag tar gärna kontakt med folk eller småpratar med kassörskan när tillfällen bjuder in. Jag är väldigt glad över att jag är en väldigt öppen och lättsam person.

Vad är du stolt över?

Lämna en kommentar och låt oss peppar varandra! Man kan verkligen vara stolt över en hur liten eller stor sak som helst, och det är ju det som är det fina! Du kan bestämma helt själv! Tänk vilken förmåga vi har att hylla oss själva egentligen.

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,

Men wow vilket peppande och underbart inlägg! Älskar!

nouw.com/celinelundqvists
carroat
carroat,

Vilka härliga saker att vara stolt över med dig själv, så fint inlägg! Jag är stolt över att jag tagit tag i mitt mående den senaste tiden! 🥰

nouw.com/carroat
beattriicee
beattriicee,

Gud vad grymt att du är stolt över allt det där!! 😍

nouw.com/beattriicee
Netti Starby,

Du ska verkligen vara stolt över dig själv och jag drack alkohol första gången som 17 årig. Minns att det var folköl. Kramis <3

starbys.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh vilket fantastiskt inlägg du har gjort finaste du! Så mycket fina saker du är stolt över! jag är stolt över att vi lyckades spela in 6 videos i helgen! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr