Today is the day

Åhh, today is the day, hihi!

Idag sätter jag mig på bussen till Stockholm och tar klass för fantastiske Jay Kim! Jag är så förväntansfull och nervös, hihi. Dels för att jag ska få dansa för en av mina absolut största idoler, och dels för att det är contemporary/jazz, vilket är stilar jag aldrig tagit workshops i förut! Jag kan ju stilarna då jag pluggade dem i ett helt år, men det är helt nytt för mig att ta workshops i de stilarna så det ska bli väldigt intressant.

Som grädde på moset får jag ju även träffa mina underbara vän Sally som jag lärde känna under min utbildning! Vi har inte setts sen vi tog vår examen, så det ska bli fantastiskt att få lite tid med henne igen!

Här nedan har jag valt utan några av hans koreografier så ni som är nyfikna kan se på ett ungefär vad det är vi kommer göra. Åh, det bara bubblar i magen av att skriva och se detta, hihi!

Stor kram!

Gillar

Kommentarer

Jag kan ju inte låta bli att le när jag läser ditt inlägg. Det liksom strålar ut sådan lycka, förväntan och förhoppning här. Även om det egentligen är rena grekiskan för mig som inte är dansare så blir jag varm enda in i hjärtat av hur du beskriver längtan efter din vän som du inte träffat sedan examen, eller detta att du träffa din idol 😊.
www.saramadeleine.se
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Vad roligt att få träffa din vän som du inte träffat på så länge 😊 har det underbart nu <3
nouw.com/emelieanderssoon
fridachristinas
fridachristinas,
Asså wow vad häftigt, satt och rös mig igenom första videon såååå himla bra! Hoppas att du får en helt fantastisk dag och upplevelse. Kram <3
nouw.com/fridachristinas