Tjugo snabba

Listor är ju lite kul och något jag försöker göra lite oftare! Hittade en lite blandad lista vi kör på tycker jag!

Hur gammal är du? 21 år!

När vaknade du idag? Idag vaknade jag runt 7.45, sovmorgon när man är jag, haha.

Vad åt du till frukost? Jag åt två digestivekex med ost, samt yoghurt med färsk frukt! Och såklart en kopp te.

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig: Oj, så svårt! Hmm... Jag hade rätt mycket komplex som yngre, jag kan lätt bli besviken när saker inte går som jag tänkt/planerat, och jag har väldigt små fötter.

Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över? Åh, detta går verkligen i perioder, men mest nöjd med är nog mina ögon och min rumpa, haha, och minst nöjd är nog mina lår.

Vad har du gjort idag? Idag var jag först på gymmet, sedan gick jag till DeGeer och fyllde i lönespec från när jag var vikarie där i fredags! Och ätit lunch och skrivit detta inlägg då såklart.

Vilken film såg du senast? Pitch Perfect 3.

Är du besatt av någonting? Nej, det skulle jag inte säga.

Beskriv en perfekt dag: Hmm, lagom lång sovmorgon, lite extra kvalitétstid med sambon, kanske en sväng i danssalen eller på gymmet. Jag tycker det är svårt att beskriva "en perfekt dag" för jag har så många dagar som enligt mig är ganska så bra och perfekta.

Beskriv platsen du befinner dig på just nu: Jag sitter i soffan i vardagsrummet och har TV:n påslagen. Solen sipprar in genom fönstret och ger ett vackert sken på vårt trägolv och vita möbler. Det är ganska så lagom varmt.

Vad lyssnar du på just nu? Ljudet av TV:n.

Hur går du helst klädd? Det beror lite på, ska jag iväg någonstans klär jag mig gärna propert och ordentligt, men är jag hemma föredrar jag ju mjukisbyxorna framför jeansen.

Är du morgon eller kvällsmänniska? Morgonmänniska, helt klart.

Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Hmm, jag var väldigt duktig i de flesta ämnen om man får säga så, hehe, men mina favoritämnen var i alla fall kinesiska och historia.

Vad köpte du senast? En banan, Risifrutti och en smoothie.

Vad har du i dina fickor? Jag har ju inte jättemycket kläder eller jackor med fickor dessvärre, haha (vad är grejen med kvinnokläder och att inte ha fickor?!), men nycklar, plånbok och mobil är ju alltid med.

Vilken är din favoritaffär? Klädmässigt är det nog BikBok, inredningsmässigt så älskar jag Dimoda.

Vilka smeknamn har du haft? Babsan och Flamman, haha.

Vilka är dina största svagheter? Att jag kan fastna lite för mycket i mitt huvud ibland, och att jag väldigt ofta är för hård mot mig själv. Det är bra att pusha sig, absolut, men ibland gör jag nog det lite för mycket och för ofta istället för att säga till mig själv att det är okej att skippa eller inte klara allt själv. Jag blir ganska rädd att göra mig själv besviken, jag kan verkligen bli snällare mot mig själv.

KRAM!

Listan kan du hitta här.

Gillar