Tisdag på stan

Hej på er!
Tisdag idag och andra dagen på lovet. Tog en liten sovmorgon, och sedan skrev min syster och frågade om vi skulle ses på stan, och självklart ville jag det! Syskontid tackar jag aldrig nej till, speciellt inte nu när jag flyttat. Min fina syster. Där shoppade vi lite tillsammans och snackade. Jag köpte ett läppstift i röd metallic som jag tänkte kan vara coolt när jag har gig o.s.v., och sedan köpte jag ett par örhängen, men på något konstigt vänster tappade jag dem. Gick och letade en stund på stan, men tyvärr helt spårlöst borta. Tur att de inte var dyra, men ändå, väldigt surt!

Efter det träffade jag fina Melinda, Josefina och Julia! Vi åt lite lunch, planerade lite då vi ska uppträda med The Aces igen, hihi, och bara umgicks. Verkligen mysigt!

Nu har jag landat hemma hos sambon. Har en himla huvudvärk så tar det ganska lugnt, inte alls skönt. Imorgon är jag hemma själv på förmiddagen, och när sambon kommer hem ska vi åka till hans gammelmormor en sväng. På kvällen ska jag på bio och se filmen After! Den är baserad på bokserien med samma namn av Anna Todd! Läste hela serien när jag var yngre och tyckte den var så bra, så det ska bli roligt att se den! Har du läst den?

Hoppas ni får en fortsatt fin tisdag, kram!

Gillar