Tips inför helgen

Serier kan man väl aldrig få för mycket av i dessa tider när det är istid utomhus och Corona härjar, eller hur? Dessutom står helgen runt hörnet, så då tänkte jag det passade lite extra bra att tipsa om tre Netflix-serier med väldigt olika karaktär som jag sett den senaste tiden!

Nadiya's Time To Eat / I Köket Med Nadiya

Den här serien har jag sett några avsnitt av och jag tycker den är så bra! Jag tycker om att laga mat, men ibland tappar man bara inspirationen. Nadya ger massor av bra och enkla rätter, efterrätter och frukostar och det är många jag så gärna vill testa! Jag tycker absolut att en nyttig livsstil är viktigt, absolut, MEN jag kan ibland känna att så många matlagningsprogram fokuserar alldeles för mycket på det och krånglar till det med massor av ingredienser man aldrig har hemma. Därför gillar jag att Nadya använder sig av enkla saker som man lätt kan köpa, samt att det är helt okej att "fuska" med frysta grönsaker eller färdigskalad potatis! Jag gillar att hon gör allt väldigt realistiskt.

Night Stalker: The Hunt For A Serial Killer

Varför dras vi människor alltid till det förbjudna och obehagliga? Jag klarar inte alls av att se skräckfilmer eller skräckserier, men dokumentärserier om brott och mördare tycker jag är så intressant! Är det kanske för att man fascineras av hur hemsk människan kan vara och för att det ligger så otroligt långt ifrån ens egen person? Vem vet, men den här dokumentärserien ger mig otroliga rysningar! Den är så obehaglig och redigeringen får en guldstjärna i kanten som verkligen lyckas skapa en känsla av obehag. Väldigt intressant serie där vi får följa utredningen av en seriemördare under 80-talet i Hollywood, men jag varnar för att den verkligen etsar sig fast och många av bilderna är väldigt grova, tycker jag i alla fall.

Twogether

Den sista serien jag vill tipsa om är mycket mer lättsam än ovanstående, haha. Vi får följa en kinesisk skådespelare och en koreansk skådespelare och sångare på en resa genom Asien i jakt på sina fans! Några utvalda fans har gjort en reseplan för dem där de måste lösa olika uppdrag för att klura ut vart fanet bor, och då får träffa hen. En väldigt fin serie där man får se många vackra delar av Asien, en vänskap växa fram, samt att det är så otroligt charmigt med deras kommunikation då de under tiden kommunicerar på knackig engelska och lär sig varandras språk, haha. Jättebra för mig att få höra på så mycket kinesiska! Den är såklart textad på engelska.

Har du sett någon av dessa serier?

Ha nu en fin fredag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,

Tack för tips!! Man får aldrig för mycket tips som serie haha <3

nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh detta gillar jag skarpt! Älskar när man får tips om saker man kan titta på! Skulle du kunna göra fler såna här inlägg med filmer och serier? Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr