Tips från Netflix

Nu har det ju varit regnigt i sååå många dagar, och det är ju verkligen tråkigt när vi är i mitten av juli! Men jag har plöjt lite på Netflix under de senaste månaderna som jag vill tipsa er om, perfekt för regniga dagar!


Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Ingen kan väl ha missat den omtalade filmen om Eurovision? Jag tyckte den var rolig, inte den bästa, men absolut lättsam och sevärd! En väldigt salig blandning av skådespelare och artister, och en väldigt skämtsam vibe. Rekommenderar starkt om man gillar musik, ESC och vill se något lättsamt!

Unbelievable

Detta är en serie som jag rekommenderar starkt! Den handlar om unga Marie som hamnar i en våldtäktstvist där man inte vet om hon blivit våldtagen eller ej. En serie av våldtäktsfall upptäcks vilket skapar en stor utredning. Denna var väldigt gripande, och blir ännu mer gripande av att den är baserad på en sann historia. Den är lite obehaglig, så känsliga tittare varnas.

Virgin River

Min nya mys-serie deluxe, hihi! Väldigt mainstream story, kvinna flyr sitt hem efter en tragedi för att börja om på ett nytt ställe, men under seriens gång kommer en del oväntade tvister vilket gjorde att den inte blev så "vanlig" som den hade kunnat bli, om ni förstår hur jag menar. Väldigt mysig, och på ett sätt lättsam, men samtidigt sorglig och allvarlig. Det är flertal gånger jag suttit med tårar i ögonen. En typisk amerikansk serie med andra ord, haha. Det ska komma en säsong två också så det är jag väldigt taggad på!

Athlete A

Och till sist; en dokumentär! Jag tycker verkligen om dokumentärer, det blir så äkta och man lär sig alltid något nytt. Denna handlar om hur amerikanska elit-gymnaster blivit sexuellt utnyttjade och misshandlade av sina tränare och läkare. Otroligt hur detta inte kunde tas på allvar, och speciellt när det handlar om eliten som tävlar i OS! Verkligen en gripande och värd dokumentär att se.

Har ni sett någon av dessa? Eller ni har någon annan serie eller film att tipsa om?

Hoppas att ni får en bra onsdag, för mig vankas jobb 12-20!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Enna,
Tack, har inte sätt någon ut av dessa faktiskt 😊
sayyeastofashion.blogg.se
Yasmine ,
Jag har sett första och sista tipset. Tänkt se andra men så la Viaplay ut nästa alla säsonger av Hawaii five-0. Gissar vem som sitter klistrad framför den haha! Rekommenderar starkt Athlete A, så bra gjord och verkligen lärorik samtidigt som den är otroligt skrämmande. Kram
yasmissy.blogg.se
Jasmine,
Jag har sett första säsongen av Virgin River och tycker att den är så mysig! Ser fram emot andra säsongen. 😊

Svar: Tack så mycket för din varma kommentar.

Kram
rosanatt.blogg.se
Carolina,
Himla bra tips! ESC filmen tyckte jag var så himla bra och den här serien virgin river har jag velat se förut. Ska nog ge den en chans!! 😃
knaset.com
Pauline,
har inte sett någon av dessa, tack för tips 😊
lillafrokenhurtig.blogg.se
carroat
carroat,
Tack för tipsen! 💕
nouw.com/carroat
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Vilka bra tips, vill verkligen se den första 😍
nouw.com/emelieanderssoon
Sara,
Bra tips <3 Haha älskar Eurovisionfilmen 😃
www.aamaziing.se
carroat
carroat,
Hoppas du får en fin torsdag! 💕
nouw.com/carroat
by_anniess
by_anniess,
Faktiskt funderat på att kolla den sista, gillar med dokumentärer 😊
Kan verkligen rekommendera serierna "ozark" och "breaking bad" 😊 Så bra!<3
Kramar!
nouw.com/by_anniess