Tio om mig

Jag vill börja med att bara tacka för den fina responsen på förra inlägget! Verkligen så roligt att logga in här och mötas av alla positiva kommentarer, jätteroligt verkligen, och hoppas nu att ni tar vara på det lilla, hihi.

Häromdagen blev jag utmanad av fina @sofialissmyr att göra ett inlägg med tio fakta om mig! Sagt och gjort, här kommer det!

Tio om mig

Jag tänker inte så mycket på mitt feed på Instagram. Jag lägger upp det jag vill lägga upp, sen är det lite strunt samma för mig om färger, teman och liknande går ihop.

Jag sover inte bra när jag är hemma själv.

Jag kan ha väldigt dåligt tålamod. Jag vill väldigt gärna kunna saker direkt (fast det såklart inte är möjligt) och jag vill att saker ska gå snabbt och effektivt, i alla fall när situationen KAN vara snabb och effektiv. Är man fast i bilkö förstår jag ju att det tar den tid det tar, men om folk är långsamma när jag själv ser att man kan göra det snabbare blir jag lätt irriterad, t.ex om ett möte håller på att spåra ut åt fel håll. Nej, effektivt ska det vara!

Jag har alltid haft komplex över mina lår och höfter. Jag har en väldigt kurvig kropp, bortsett från bysten, och då jag kom in i puberteten har jag haft väldigt mycket komplex. Tyvärr sitter mycket av detta kvar än idag, men jag jobbar på det!

När jag var yngre spelade jag tennis i ca ett år.

Jag ÄLSKAR att filma och redigera. Det kanske ni har märkt när jag gjort små "vloggar" om olika dansprojekt, haha. Jag skulle gärna göra sånt lite oftare bara för att jag tycker processen är så rolig, men vet inte om någon egentligen kanske är så intresserad av att titta?

Jag är SÅ fascinerad av havet och älskar allt som har med vatten och vattendjur att göra.

Jag har aldrig färgat håret.

Jag hatar att vara upp och ned. Det är nog en blandning av rädsla för att skada sig och att inte ha kontroll. Under min dansutbildning var det mycket upp och ned, och det är jag jäkligt stolt över att jag tog mig igenom, haha.

Jag är 158 cm lång (kort, haha).

Är det något du kan relatera till?

Här kommer de bloggare som jag utmanar, men självklart får vem som helst haka på;

@happym @johnssons @emelieanderssoon @tinafalkestad @hilma

@hilmak @louiseedling @ceciliasalomonsson @linndossing @beattriicee

Ha nu en fin dag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Så himla kul att du svarade på denna lista så man får lära känna dig lite bättre. Åh jag hade gärna velat ha fler vloggar av dig! jag älskar att kolla på dom så kör på! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,

Åh har blivit taggad av så många, måste ta och göra den nu!! Gör videos för din egen skull, och strunt i om någon tittar! Bara roligt ju <3 Kram

nouw.com/linndossing
Hilma
Hilma,

Sååå kul att få läsa mer om dig fina du! <3 kram!

nouw.com/hilma
Linnéa,

Sååå himla härligt inlägg - superkul att veta lite mer 🤩⭐️

nouw.com/linnealiebig
Johannna
Johannna,

Åh vad kul att veta mer om dig <3

nouw.com/johannna