Time to perform

Hello Satuday!

Åh, så skönt det var att vakna imorse brevid kärleken, äta nybakat bröd till frukost framför en film, köra några maskiner tvätt och bara ta det lugnt. Mys!

Dagen idag kommer att maka på ganska lugnt, ska jobba på lite med projektet och förbereda mig inför danslärarjobbet som börjar imorgon! IHH, så taggad, det ska bli så roligt att få dansa med barn igen!

Men först ska det faktiskt rivas av ett uppträdande ikväll! I Östergötland pågår just nu en tävling som heter Danskarusellen och som finns runtom i hela landet. Nej, jag ska inte tävla, haha, MEN The Aces's uppvisningsgrupp blev tillfrågade att gästuppträda där ikväll så det ska vi göra! Vi ska köra ett medley på ca fyra minuter i mitten av tävlingen, så det ska bli jättekul! Känns som ett tag sedan jag uppträdde nu, med andra ord december, haha! Så det taggar vi för fullt ikväll! Får se om jag hinner hem till Mello. ;)

Hoppas att ni får en toppenfin dag, och tack för alla fina kommentarer angående krånglandet med inläggen och min lilla svacka, KRAM PÅ ER!

Eftersom mitt inlägg i torsdags inte publicerades fick ni ju inte ta del av dessa fantastiska bilder, så slänger in dem nu! Åtta minusgrader och strålande sol var det i torsdagsmorse vilket resulterade i dessa!

Gillar