Tillbaka

Hej på er!
Åh, jag hade en sådan härlig dag igår!

Först jobbade jag på Maxi mellan 9-15 då vi hade påskpyssel för alla barn! Så mysigt. Sedan åkte jag hem och hälsade på mamma och pappa. När jag ändå var i krokarna svängde jag förbi stallet jag hjälpte till på för några år sedan.

Jag vet inte hur många som vet det, men jag var ryttare i över 15 år och red dressyr på ganska hög nivå. Samma år som jag tog studenten och livet skulle ta andra vändningar bestämde jag mig tyvärr för att sluta på ridskolan jag red på. Mycket handlade om tid, men även om att "min" älskade Gypsy jag ridit och tränat i cirka tre år blev skadad. Ni som följde min andra blogg innan jag bytte hit till Nouw vet ju hur mycket kärlek till henne alla mina inlägg om ridningen innehöll. Speciellt när hon blev sjuk. Med att inte kunna rida henne försvann så mycket kärlek till ridningen.

Men igår så gick jag förbi stallet jag brukade hjälpa till i. Det var roligt att hälsa på familjen där och träffa både gamla som nya hästar. När de sa att de skulle åka bort och träna på min gamla ridskola Skogslotten kunde jag ju inte låta bli att följa med. Och jag fick träffa Gypsy.

Det var så underbart att få pussa och krama på henne, samtidigt som det riktigt värkte i hjärtat. Jag saknar verkligen henne och ridningen så mycket. Men jag blev så glad att se att hon mådde bra, och det var roligt att se vilka andra hästar som fanns kvar och vilka nya tillskott som tillkommit. Och det känns så bra att veta att jag är välkommen när jag vill.

Lite extra roligt är ju att Skogslotten var nominerad på galan jag uppträdde på i torsdags, så det var så roligt att träffa dem, och lite därför jag valde att hälsa på både stallet och ridskolan igen. Det var så roligt, och jag träffade ridskolechefen som återigen gav mig beröm för min insats i torsdags, haha.

Jag ska verkligen börja besöka både mitt gamla stall och ridskolan oftare. Ända sen jag slutade har jag verkligen saknat det. En gång ryttare, alltid ryttare.

Gillar

Kommentarer

Det är alltid svårt att behöva välja bort något, för att kunna fortsätta med något - men man kan ju alltid göra som du gjorde: Hälsa på 😊
www.henrikolsson.eu
nwistrand
nwistrand,
Å vad härligt att få träffa Gypsy igen 😊
nouw.com/nwistrand
Emma Engström,
Oj vad länge du ridit, men så kul det är!! Jag red i ca 6 år innan jag slutade, mest för att jag inte tyckte jag kunde utvecklas på lektionerna! Kan sakna det ibland :')<3
nouw.com/emmaengstrom
Linnea,
Vilken rolig dag 😊
linneakinis.blogg.se
Yasmine,
Härligt att höra att hon mådde bra! <3 Förstår att du saknar ridningen! Stor kram
www.yasmissy.blogg.se
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Så härligt,roligt och mysigt <3
nouw.com/juliavnmelin
Vilken fin häst!
maddisenj.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad underbart! Och guu vad kul med påskpysslet, hihi! perfekt att få betalt för det ju 😉 KRAM FINASTE <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh, så mysigt att få pussa på henne ändå! Jag red lite när jag var yngre men älskar fortfarande att vara i stallet! Har några familjevänner som har 4 travhhästar så brukar åka dit och pussa på dem! Kram
nouw.com/emmeliesehlin
Angelica,
Kommer ihåg att du red förut! Så fint att få hälsa på sin gamla vän <3
angelicawahlin.se