Tillägnat våren

Åh, det går ju inte att undgå att det håller på att bli vår ute, eller hur? Jag älskar verkligen våren, tycker det är så härligt hela den här utvecklingen med blommorna som slår ut, gräset blir grönare, dagarna längre, djuren vaknar till liv, och allting! Jag gillar sommaren, men föredrar helt klart våren för jag tycker den är så vacker.

Jag blir så himla pepp också på att göra förändringar i hemmet när man byter årstid! Förra våren var vår första vår i lägenheten, så jag var ju SÅHÄÄÄÄR taggad på att inreda vår balkong, hihi. Och visst blev den fin med både kuddar, filtar, blommor och ljus! Så jag är himla taggad på att inreda den i vår igen.

Och med våren på ingång vill jag (förutom det ovan, haha) lista några grejer jag tycker är extra bra med våren!

- Halvars och Café Villa Flora öppnar. Vi har en glasskiosk här som har öppet vår och sommar, och när den har öppnat är det vår på riktigt! Den ligger precis bredvid mitt gymnasium, så det var livsfarligt att ha den så nära när man gick där, haha. Och Café Villa Flora ligger lite utanför stan och är verkligen sååå magiskt, åker gärna dit ett flertal gånger under vår och sommar.

- Lättare och ljusare kläder. Jag personligen har så mycket lättare att klä mig under mellanperioderna så som våren och hösten, och jag känner att jag varierar mig mer då för det är inte svettigt varmt eller isigt kallt liksom.

- Vi ställer fram klockan. HALLELUJAH, detta har jag taggat hur länge som helst, den 29 mars ställer vi äntligen fram klockan, vilket betyder mer ljus på eftermiddagarna!

- Jag fyller år. Yes, den 19 maj fyller jag år, och detta år hela 22 år!

- Uteserveringar och aktiviteter. Bland det bästa är ju just att uteserveringar börjar öppna samt aktiviteter som minigolf, långgolf o.s.v. Nej, jag själv spelar inte golf, haha, men min sambo gör, och för honom betyder våren väldigt mycket just av den anledningen, och jag följer gärna med honom på några rundor och får lite bra motion och frisk luft.

- Påsk. Älskar påsken, ett riktigt vårtecken för mig, hihi!

Ni då? Har ni något som ni förknippar med våren lite extra, eller något vårtecken som är speciellt för just din stad? Tell me!

Många kramar.

Gillar