Till min lillasyster

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min lillasysters 18-årsdag!

Åh, gudars, vart ska jag ens börja? För det första känns det ju HELT galet att hon har blivit hela 18 år gammal, och för det andra att hon bara är några veckor ifrån sitt körkort! Det känns på riktigt som att det var igår jag själv blev 18, drack min första (ja, jag avstod helt fram till 18 år faktiskt) alkoholhaltiga drink, gick ut på krogen, tog körkortet, och allting som på något sätt hör 18-åringar till. Jag vet också hur vi i så många år har sagt till varandra "När jag är 22, då är du 18", vilket bara får mig att inse vad även min ålder springer iväg, haha.

Jag och min syster är otroligt olika. Jag är kreativ, pratglad, och bär känslorna utanpå, medan min syster är mer teoretisk lagd, och håller mer inom sig. Därför värdesätter jag alltid våra stunder tillsammans, och när hon ber mig om hjälp eller öppnar upp sig ordentligt känner jag mig som världens lyckligaste människa som får ta del av en så privat del av henne.

Det senaste året har hel klart varit annorlunda för oss då jag flyttade hemifrån. Självklart blev det en omställning för oss, men det gör bara att jag uppskattar våra stunder tillsammans ännu mer. Jag är lyckligt lottad som ändå fortfarande har henne i samma stad, och jag kan inte vänta på att se henne utvecklas och växa ännu mer. Jag kommer alltid att vara så otroligt stolt över henne och alltid finnas vid hennes sida.

Så stort grattis till dig på din dag, min älskade syster. Jag älskar dig så mycket.

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Åh, ens 18 årsdag var ju en sååå stor dag! Hoppas hon får en fin dag! Grattis <3
nouw.com/linndossing
Anita ,
Stort grattis till henne 😊
siliiins.blogg.se/
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! STORT GRATTIS till henne <3
nouw.com/matildaberlin
Heléna,
Stort Grattis till henne på 18-årsdagen!!! Jättefina bilder på er och så fint du skriver om henne! Visst är det underbart med syskon!!! Hoppas din syster får en riktigt fin födelsedag och att du får en helt underbar helg! Tack för tipset om Halvars - hade faktiskt missat att de redan har öppnat! Ska nog se till att ta mig dit under helgen och ta årets första glass där 😃 Stor kram fina du <3
lehdla.blogg.se
celinelundqvists
celinelundqvists,
Grattis till henne <33
nouw.com/celinelundqvists
Josäfin,
åh vilket underbart inlägg!!
jossanamigo.blogg.se
Johannna
Johannna,
Vilket fint inlägg och vilka fina bilder 💕
nouw.com/johannna
Linda,
Jadu, åren går. Grattis till din syster! <3
adnilas.blogg.se
Emma Engström,
Stort grattis till din syster!! Alltså hur fint inlägg är inte detta Alice, wow!! Din syster ska vara SÅ glad för att hon har dig <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
carroat
carroat,
Åh vad fina ni är och stort grattis till henne! 😍
nouw.com/carroat