Throwback julshow 2018

Åh, vid den här tiden för två år sedan var jag i full färd med att agera dansare under en av stadens största julshower!

Det var så otroligt roligt, och att jag fick den chansen redan som 20-åring är jag verkligen tacksam över. Halva november och hela december hade vi tre shower i veckan, + att jag hade en heltidsutbildning med dans att bolla under samma tidsperiod, haha. Det blev många sena kvällar, och många tidiga mornar, men alltså wow, vilken upplevelse det var.

The Grand Christmas Show 2018

Men liksom ser ni hur glammig fotografering vi hade, haha? Det var min första (men inte sista, hehe) riktiga fotografering inför ett dansprojekt, och man kände sig ju lite som en kändis, haha. Dessa bilder satt på affischer i hela stan och syntes i tidningar nästan hela tiden. Någon modell var, och är, haha, jag ju självklart inte, och när jag skulle vara "den mystiska tjejen på hörnet" vetisjutton vad som hände, haha. Men jag är ändå nöjd med bilderna! Fotograf: Niclas Sandberg. Det är även han som fotat de proffsiga bilderna från föreställningen längre ned.

Värdinna för det här fantastiska spektaklet var den underbara Lotta Källström som är en stor sångerska och artist här i Östergötland. Väldigt talangfull och härlig kvinna, som faktiskt känner min farmor, haha. Vi var ett superhärligt gäng och hade så roligt tillsammans. Min nära vän Vilma (som jag även giggar med tillsammans med Look Twice) hade också lyckats bli dansare i den här showen, utan att jag visste om det, så det var en jätterolig överraskning när vi insåg att vi skulle göra detta tillsammans.

Under showen bjöds det även på julbord för en sittandes publik! Programmet var uppdelat i ett tiotal akter, då jag och Vilma dansade i de flesta. Vissa danser koreograferade jag, t.ex Shape Of You, vissa nummer skapade vi tillsammans, och vissa koreograferade duktiga Anders. Det blev en härlig blandning av julmusik, pop, rock, och humor såklart!

Om jag fick chansen skulle jag SÅ gärna göra om det! Det var väldigt mycket slit och många långa timmar, och ja, humöret var väl inte alltid på topp där när reptimmarna tickade på och blev allt fler, haha, men det var verkligen en upplevelse för livet och jag hade så otroligt roligt. Jag älskar att stå på scen för jag älskar adrenalinet det ger mig, men också att se hur många människor som gläds av det man gör. Wow.

Hoppas er dag blir bra! För mig väntas jobb 15-22, och innan det lite fixande här hemma och fixa några sista julklappar.

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Alltså wow så kul att få ha varit med om det ❤️ Lycka till på jobbet finis ❤️

nouw.com/happym
Netti Starby ,

Vilka härliga shower du har varit med i och så fina bilder! <3 Kramis

starbys.se
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Men vad modigt och kul att uppträda. Jag hade aldrig vågat mig upp på scenen.

nouw.com/jossustravelpics
cassandra,

åh vad roligt!! 😃

sv: tack så mycket 😊

cassandras.se
Yasmine ,

Wow vilken häftig upplevelse det måste ha varit! 😍💃🏻 Kram

yasmissy.blogg.se
Enna,

Men ooo vad underbart!

sayyeastofashion.blogg.se
carroat
carroat,

Åh vilket roligt minne! 💕

nouw.com/carroat