The basics om mig

Jag hittade den här lite roliga listan av fina Ajli Müller som jag tänkte kunde vara lite rolig att svara på, och för er att läsa, speciellt om ni är nya och vill veta vad det är för blogg ni har ramlat in på, haha!

Om mig

Avhandla "the basics" om dig:

Alice heter jag, fyller 22 år i maj. Bosatt och född i Norrköping, Östergötland. En kort, blond liten jäkel på ynka 158 cm. Storlek 36-37 i skor. Dans och kaniner älskar jag, samt kultur och historia, speciellt asiatisk och italiensk sådan.

Vad jobbar du med?

Jag jobbar som danslärare på Dansverkstan Norrköping. Där har jag både barn-och ungdomsgrupper, samt vuxengrupper och lite pensionärer. Vi jobbar mycket med dans för hälsans syfte och har därför mycket samarbeten med träffpunkter och äldreboenden, dans i skola o.s.v. Jobbar även extra på Ica Maxi när det behövs.

Hur ser din familjesituation ut?

Mamma, pappa och lillasyster på snart 18 år. Bor sedan ett år tillbaka med min sambo som jag varit tillsammans med sedan 2017.

Vad var ditt största intresse när du växte upp?

Smyckestillverkning, haha. Jag kunde sitta i tiiiimmar och göra olika smycken och jag lovar att jag lagt över tusentals kronor på det där genom åren, OCH jag har faktiskt kvar allting om suget skulle sätta in än idag. Det var faktiskt anöedningen till att jag skapade min första blogg, för att dela med mig av mina smycken, haha. Älskade även att skriva (vilket jag fortfarande gör, men tyvärr gör alldeles för sällan), och i tonåren dominerade K-popen mitt liv. Dans (no shit) och ridning låg även högt upp, samt naturprogram på Animal Planet.

Vad är ditt största intresse nu?

Dans, haha, men eftersom det är mitt yrke och nästan tar över mitt liv emellanåt så borde jag ha lite annat, haha. Men är fortfarande väldigt kreativ, så älskar att pyssla i min Bujo, städa och organisera hemma o.s.v. Sen slår ju inget en god fika eller lunch eller vän, älskar mina vänner.

Vad var du ointresserad av när du växte upp?

Saker som var mainstrean och populärt.

Vad är du ointresserad av nu?

Fortfarande saker som är mainstream, haha. Men det beror väl lite på, jag följer ju lite trender o.s.v. inom modet, men verkligen inte slaviskt, och var helt klart bland de sista att embracea midjeväska-trenden. Men har aldrig fattat grejen med Air Pods, Paradise Hotel, smoothie bowls, Tik-Tok, Youtubers och liknande. Jag hakar på det jag vill haka på, inte för att "alla andra" gör det.

Vad mår du bra av?

Min sambo och min familj, att klara saker jag inte tror jag ska klara av, att ha städat omkring mig, känna att jag har koll på saker, dans (men det är också det jag kan må absolut sämst av, haha)

Vad sörjer du?

Min mormor och farfar, mina kaniner, en vänskap som inte är densamma idag, att jag inte kan se min italienska idoler i vår, och detta jäkla virus som härjar.

Hur tar du hand om dig?

Genom att göra saker jag mår bra av, ha egentid när det behövs, pussa på min sambo, dricka mycket vatten, rör på mig, ha en bra skin care-routine, och tröstäter om jag behöver.

Hur är du?

Jag är en tänkare, jag tänker mycket och vrider och vänder, men det har faktiskt blivit så mycket bättre, och kan ju vara både en positiv och negativ egenskap. Väldigt driven och ambitiös, oftast glad, men ofta otroooligt lättirriterad, haha, speciellt hemma i hemmet där jag "kan vara mig själv". Blir speciellt irriterad över när jag inte hittar saker eller när jag tappar saker, jäklar, då kan det ta hus i helvete, haha. Men väldigt omtänksam, positiv, och inte rädd för att testa saker och misslyckas.

Jag tyckte faktiskt själv att det var väldigt kul och lärorikt att skriva den här listan! Det kändes lite som jag återkopplade med mig själv och påminde mig själv om vem jag faktiskt är. Jag tror det är viktigt att göra så då och då, att checka in med sig själv.

En massiv throwback på bilderna också, haha, dessa fotades i 2018 (!!!), så längesen, och se så långt mitt hår var!

Hoppas ni får en toppenfin onsdag, själv har jag fortfarande ont i halsen så blir inget jobb ikväll heller. Så segt!

Kram!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh så himla fina bilder ❤️ Och sååå kul att få veta mer om dig!! Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Angelica,
vilket bra inlägg
www.devote.se/Angelix
Emma Engström,
Tycker verkligen det är så roligt att dansen har en så stor inverkan i ditt liv och ger dig så mycket, HEJA!! Du är minst lika vacker nu som 2018 <3
nouw.com/emmaengstrom
Therese,
kul att veta lite om dig och så fina bilder!
devote.se/babustyle
Johannna
Johannna,
Så fina bilder, jag gillade också att titta på animal planet när jag var yngre <3 tyckte det var så häftiga program där med alla djur XD
nouw.com/johannna
Heléna,
Så himla roligt att du hittade in till mig så jag hittade dig! Jag följer fina Julia sedan massor av år tillbaka. Tänk att du också bor i Norrköping! Inte så ofta man ser bloggare härifrån tyvärr - jag har väl missat dem 😃 Min dotter är bara några år äldre än dig (-95) och hon dansade också när hon var yngre. Då hette det Rune Lagers, men det har ju bytt namn sedan dess. Hon dansade discodans och var riktigt duktig. Så roligt att få läsa om dig - framför allt eftersom jag är helt ny här på din blogg! Fast nu vet jag ju vart du finns så jag hittar tillbaka igen 😃 Kram fina du och krya på halsen!!! <3 <3 <3
lehdla.blogg.se
Netti Starby,
Vad kul att du har pysslat med smycken och har allt kvar! 😃 Kramis
starbys.se
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Åh, härlig läsning!!
nouw.com/lindaviktoriaaa
Sara,
Vilken jätteintressant lista, det var så kul att läsa 😊
sevendays.fi/sara
Linnéa,
Sååå härligt inlägg <3
nouw.com/linnealiebig