The Aces: Tillsammans mot bröstcancer - Ett år sedan!

Åh, herregud! Förutom den 17 mars är det idag ETT ÅR SEDAN jag och mina The Aces-grupper hade vår allra första stora uppsättning, en välgörenhetsföreställning till Bröstcancerfonden! Hela 7000 kronor lyckades vi skänka, och jag får på riktigt rysningar när jag tänker tillbaka på det!

Allt slit, alla koreografier, allt det praktiska, ljud, ljus, konferencier, fika, biljetter, tjenare vad mycket det var att stå i! Men när föreställningen var över och jag höll mitt tacktal till mina medlemmar framför publiken kunde jag inte låta bli att gråta och kände mig så otroligt stolt över dem, och mig själv.

Det var den första riktiga föreställningen jag satt upp, och jag är så stolt över att ha mitt namn bakom den. Det blev mitt startskott som ett namn inom branschen här i Norrköping, och numera Östergötland. Och det känns så jäkla bra. Med min utbildning nu vill jag utvecklas och göra ännu mer föreställningar. För det är så mycket mer än bara dans. Det är en gemenskap, det är hjärta, det är själ, det är allt.

Gud, blir helt tårögd nu också, haha. Jag minns verkligen hur lyckliga och nöjda vi var efteråt, vad vi åstadkom. Det var så underbart, jag var, och är, så stolt över både dem och mig. Heja The Aces, och se vart vi har kommit idag!

Här får ni lite bilder från både genrep och föreställning. Är ni sugna på videos finns de under mitt Youtube-konto "Alice E Choreography" som även finns länkat här på bloggen.

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
Vilket härligt minne, och vilken fin insats 😊
www.henrikolsson.eu
Sarah,
Så roligt att ni samlade ihop så mycket pengar 😊 Kram <3
CheerSarah.devote.se
enna,
Helt fantastiskt <3
sayyeastofashion.blogg.se
Hannativeskog
Hannativeskog,
Ja jag vill ha en likande klänning men lite tajtare 😍
nouw.com/hannativeskog
Frida,
Ja visst är det 😃 Köpte the sims 4 för något år sedan när jag var hemma sjuk. Sen glömde jag bort det men kom på igen att jag hade det nu för någon vecka sedan 😃

åh vad kul! Det känns extra bra när man arbetat hårt för något som dessutom går till ett bra ändamål.
fridachristina.com
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså WOW!! Jag blir verkligen alldeles stolt i hela hjärtat när jag läser det här (och då känner jag liksom inte dig mer än här igenom). Hör du hur otroligt det är??? DU är en sån fantastisk person Alice! Kom ihåg det (ALLTID)!! <3
nouw.com/matildaberlin
Sara,
Wow vad häftigt!! <3
www.aamaziing.se
Yasmine,
Vad häftigt att sätta upp en föreställning och sedan kunna skänka en massa pengar! 😃 Förstår att du är stolt och att det var en häftig upplevelse <3 Kram
www.yasmissy.blogg.se
linnea,
åh vad bra gjort av er! 😊
linneakinis.blogg.se