Tekniska problem

Som många andra Nouw-användare har märkt är det något tekniskt problem med plattformen. När inläggen väl förhandsgranskas eller publiceras hoppar styckena runt hej vilt och rubriker och bilder lika så. Inte okej, och verkligen inte roligt. Flera av mina inlägg under veckan har blivit så och jag har fått lägga massor av extratid på att snurra tillbaka texten igen, vilket är jättesvårt då man inte vet vart i inlägget problemet ligger då det inte syns i själva inlägget när man skriver det utan bara när det publicerats. Ni som har Nouw förstår vad jag menar.

Detta gör såklart att man tappar sugen rejält. Jag har tidigare nämnt att jag HATAR när tekniken krånglar. Finns det något mer frustrerande, när saker som bara ska funka inte gör det? Jag älskar att blogga, men verkligen inte när det är så här. Jag vet att fler upplevt samma problem och att en felanmälan har gjorts, så förhoppningsvis är det väl löst snart, men jag är väldigt trött på detta strul.

Därför kommer jag förmodligen trappa ned lite på bloggandet tills det är löst. Vem vet, det kanske är löst imorgon och då är jag tillbaka, men då jag lägger väldigt mycket tid på mina inlägg med rubriker, stycken, bilder o.s.v är det väldigt tråkigt att hela tiden få sina inlägg förstörda när de väl ska publiceras. Det drar ned lusten rejält. Jag vill kunna publicera mina inlägg med den kvalitet och design som jag vill, och den här buggen gör att jag inte kan det.

Hoppas ni har det bra så hörs vi när vi hörs.

Många kramar!

Gillar