Tekniken är bra, när den funkar...

Det är väl ingen som har missat att det har varit ovanligt tyst här den senaste veckan?

Som nämnt är jag mitt i i en flytt, och vårt internet som skulle ha aktiverats i tisdags har krånglat. Tydligen är problemet så pass stort att en tekniker ska komma till oss och titta på det idag. Så länge fick vi ett tillfälligt modem som trillade ned i brevlådan igår, men tror ni det funkade? NEJ. Då var tydligen inte simkortet aktiverat (hur glömmer man ens att göra det innan man skickar iväg till någon vars router är trasig?), så vårt tillfälliga internet funkade med andra ord inte heller. Vi försökte i flera timmar, och Connys pappa var till och med här och tittade på det, haha. Snacka om otur!

Idag då kom posten på morgonen och där trillade det tydligen in ett nytt simkort till vårt tillfälliga internet. Vips så var vårt tillfälliga internet fixat! Så nu har vi internet igen och hoppas att teknikerna idag kan lösa vårt riktiga nätverk! Haha, vilket himla krångel.

Som tur är är jag inte så beroende av internet. Det enda som verkligen blir lidande är ju mina bilder och bloggen, det har såklart varit väldigt surt, men annars inget. Sambon däremot är ju lite av tekniknörd, och väldigt bra på teknik, så jag förstår verkligen hans frustration. Sånt här ska liksom bara funka.

Men nu är jag tillbaka igen och känner att jag har så mycket som helst att bjuda på! Väldigt roligt att vara tillbaka, hihi, nu hoppas vi att internet håller i sig!

Hoppas ni får en fin dag, ta hand om er i värmen!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström ,
Men åh vad man verkligen blir irriterad när det ska krångla så! Jag hoppas det löser sig snarast och att de kan fixa det ❤️ Hoppas du får en hur bra helg som helst fina Alice! ❤️
nouw.com/emmaengstrom
Annie - Stora Små Äventyr,
Det är verkligen jobbigt när tekniken strular!
biglittleadventures.se
Hilma
Hilma,
Åh det är verkligen jobbigt när tekniken inte funkar! Hoppas att ni får ordning på allt, och att du har en superbra fredag fina du! Kram ❤️
nouw.com/hilma
hilmak
hilmak,
Skönt att ni har internet nu I alla fall! Så fin klänning! <3
nouw.com/hilmak
linndossing
linndossing,
Men så jobbigt när det inte funkar som det ska!! Skönt att det löst sig <3 Kram
nouw.com/linndossing
Låter precis så där som det brukar vara för mig med tekniken när jag flyttat eller bytt grejer. Fattar inte men ibland känns det som att man bara måste få krångel ;D. Skönt att det funkar, och håller tummarna att teknikern fixar så ni får erat riktiga också 😊.
www.saramadeleine.se
carroat
carroat,
Åh ska bli så kul att se hur ni fått det! Skönt att internet funkar igen och fina bilder på dig! 💕
nouw.com/carroat
Jeanette,
Usch vad drygt! Strul med teknik är verkligen inte kul, hoppas allt löser sig och att ni får igång internet snart 😊
jeanettte.blogg.se