Tatuering?

Vad har ni för relation till tatueringar? Själv har jag ingen i min familj som är tatuerad, men några i släkten. När några av mina vänner fick åldern inne var det många som började med tatueringar direkt, men jag själv har aldrig känt något sådär jättestort craving för det som jag förstått att vissa kan få.

Men det finns ett undantag. Jag vet att när jag började prata tatueringar med andra för några år sedan så slog tanken mig om en tatuering och sen dess har jag bara inte kunnat släppa den idén! Den har funnit med mig i alla dessa år nu, men jag har varit lite för feg att ta tag i det.

Ni som följde min gamla blogg för många år sedan vet att jag hade två kaniner, Snuffe och Salmiak. Snuffe fick jag när jag var nio år gammal, och han var med mig ända tills jag var 19 år gammal! Salmiak blev en av Snuffes söner när vi avlade på honom och han var med oss fram tills jag var ungefär 20 år. Jag går alltså i tankarna om att göra en tatuering för mina kaniner.

Bunny tattoo inspiration

Inget stort eller för invecklat, mest silhuetter och enkla sträck. Jag skulle vilja ha två kaniner bredvid varandra, en större och en mindre för att representera far och son, och sedan med en gloria ovanför. Efter det har jag svårt att bestämma mig exakt hur, haha.

Men nu har jag hittat en vän till Connys familj som tecknar och han håller just nu på att skissa upp några förslag åt mig, hihi! Så taggad. Om jag sedan vågar återstår ju att se, haha, men det ska bli så roligt att få sin vision på papper efter så många år.

Vi får se helt enkelt hur det blir!

Har ni några tatueringar? Vad har ni för erfarenheter av det?

Hoppas ni får en fin måndag! För mig blir det lite fix här hemma och sedan undervisar jag ikväll.

Många kramar!

Alla bilder är lånade från Pinterest.

Gillar

Kommentarer

MittTuffaLiv
MittTuffaLiv,
jag har tatueringar =) kan vissa ett inlägg om det =)
nouw.com/mitttuffaliv
linndossing
linndossing,
Har ju en stor relation till tatueringar, sitter med 21 stycken haha. Tycker verkligen du ska göra den om du funderat på den så himla länge! Kram
nouw.com/linndossing
Yasmine ,
Jag har inga och ingen i min familj har, men jag tycker det är snyggt. Skulle gärna ha några men tror inte min känsliga hud skulle bli så glad då hehe! Tycker din idé är superfin 💙 Kram
yasmissy.blogg.se
johnssons
johnssons,
Så fina! Jag har tre tatueringar faktiskt , men ingen i min släkt eller familj har annars <3
nouw.com/johnssons
rbccapersson
rbccapersson,
Jag har flertalet tatueringar, alla rätt stora. Jag kan garantera dig att efter man har gjort en tatuering blir man alltid sugen på mer 😉 MEN jag älskar din idé med kaninerna var ju hur fin som helst och jättegulliga motiv du har hittat 😃 Ha en fin dag, kram
nouw.com/rbccapersson