Tankar om framtiden

Godmorgon på er!

Jag tänkte passa på att kika in här innan jobbet då jag jobbar 10-18 idag. Har ni sovit gott? Jag har sovit gott, men vaknade runt två-tiden av ett jättehögt, tjutande ljud. Min första instinkt var att det var ett sånt där larm som ska användas vid nödsituationer och hot, men det avtog efter någon minut och jag kunde somna om. På morgonen nu ville jag ändå kolla upp vad det var, så jag gick in på tidningens hemsida där det stod att det var ett tåg som backade, haha. Skaplig backsignal det där som väcker halva stan!

Annars är allt bra med mig. Jag har haft väldigt mycket tankar om framtiden i huvudet de senaste dagarna och det är väldigt påfrestande. Jag vill göra så mycket, och då vet jag inte riktigt vart jag ska börja eller vad jag bör "satsa" på. Att jag har en lägenhet och en sambo jag älskar gör inte heller beslutet att "bara flytta" och plugga någon annanstans så himla lätt, samtidigt som jag inte vill känna att mitt liv står på paus medan han pluggar klart här. Och så vill man ju inte bränna allt CSN heller innan man på riktigt vet vad man vill. Åh, det är så himla jobbigt. Jag vet vad jag vill, men inte hur jag ska gå till väga. Kärleken är underbar, men den krånglar också till det en del.

Aja, det löser sig, det gör det alltid, men det är otroligt jobbigt att ha det så ovisst. Det är liksom en ständig liten klump i magen och tankarna ligger och gnager där i bakhuvudet hela tiden. Att vara vuxen är inte alltid kul.

Nu har jag precis ätit frukost framför Nyhetsmorgon och sitter här med en ansiktsmask. Normalt sett tränar jag onsdagar innan jobbet, men jag var så himla trött och sliten så jag tillät mig själv lite sovmorgon. I efterhand nu känns det som rätt val. Träningen hinner jag med imorgon.

Ha en fin dag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Hahah men gud vad oväntat att det var ett tåg!! Visste inte ens att tåg kunde backa haha ❤️ Stor kram

nouw.com/happym
Hilma
Hilma,

Hoppas att du får en fin dag vännen, kram! <3

nouw.com/hilma
linndossing
linndossing,

Åh förstår dina tankar, det är så himla jobbigt när man inte bara har ett självklart val <3 Hoppas allt löser sig! Kram

nouw.com/linndossing
carroat
carroat,

Hoppas dina tankar klarnar snart! ❤️

nouw.com/carroat
Netti Starby ,

Hoppas att du snart kommer på om vad du vill göra inför framtiden <3 Kramis

starbys.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Tack för att du är så öppen och skriver om personliga saker! Jag känenr verkligen igen mig i det där med att ha ångest över framtiden och vilken väg man ska gå egentligen. Jag hoppas verkligen att du kommer på hur du ska ta dig till dina drömmar! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Enna,

Kostigt ljud men skönt att det inte va något farligt!

sayyeastofashion.blogg.se
Pauline,

vilken fin tröja! hoppas du får en framtid du trivs i 😊

lillafrokenhurtig.blogg.se
ArielC
ArielC,

Kjenner meg veldig igjen i det du sier med at du får en klump i magen når ting er så uvist. Siden jeg er syk og ikke kan jobbe, avhenger hele fremtiden min på hva andre bestemmer jeg klarer eller ikke, og det er utrolig ekkelt å ikke vite hva som kommer til å skje 😔 Satser på at du har rett med at ting ordner seg, til slutt ❤

nouw.com/arielc
hilmak
hilmak,

Ibland är det verkligen svårt, håller helt med dig på många punkter 😘 Men vill man så löser det sig!! På ett eller annat sätt <3 Kram!

nouw.com/hilmak