Taco

Hej på er!

Gårdagen gick som sagt åt till att plocka upp maaassor av kartonger, haha, men nu börjar vi komma i ordning ordentligt i alla fall! Vi hämtade även pojkvännens fåglar hemma hos honom, så nu har vi två nymfparakiter här hemma, haha. Jättesöta, men jäklar vad de skriker just nu. De är lite oroliga över flytten så det är förståeligt, men det är inte behagligt ljud här hemma just nu, haha. Förhoppningsvis lugnar de sig snart, annars åker jag nog hemifrån ett tag.

Imorgon börjar ju utbildningen igen! Efter några veckors jullov är det dags för vårtermin, och då även sista terminen! Helt galet att jag snart gått hela min dansutbildning, hejsan hoppsan! Det ska bli roligt att komma igång igen och dansa och jobba med projektet, men det har även varit en välbehövlig vila för kroppen.

Imorgon drar jag även igång med The Aces igen efter lite lov, så det ska bli roligt! Till den avancerade gruppen ska jag lära ut en contemporary jazz-koreografi, och sedan i uppvisningsgruppen ska vi diskutera projektet då jag ska använda mig av dem som dansare, hihi! TAGGA!

Kram på er!

Från vår mysiga tacomiddag igår!

Gillar