Tacksam

Hej på er!

Igår var det måndag, och min eftermiddag och kväll blev verkligen super, så tacksam!

Åkte iväg för en lunch med finaste Jossan, vilket var supermysigt. Sedan hade jag The Aces då jag hade en improvisationsuppvärmning med dem innan Jennifer tog över och fortsatte lära ut en koreografi. Nu när jag haft så mycket i projektet har jag inte alls hunnit koreografera till The Aces, så då har jag låtit mina medlemmar komma fram och lära ut, något som varit väldigt uppskattat och givande på alla håll!

Efter det hade vi vårt näst sista rep (!!!) inför lördagen, och det gick så bra! Vi körde med scenkläder och nu börjar man verkligen se en helhet! Är så nöjd med deras insats så jag känner mig lugn inför lördag, så skönt!

Nu har jag landat hemma efter en dag med yoga, komposition och balett. Har städat lite här hemma, bakat chokladbollar till på lördag och nu sitter jag här. Kvällen blir lugn, känner för att dra på en mysig dansfilm så kanske blir något sånt!

Kram!

Myslunch med Jossan // Tre av mina fina tjejer i sina scenkläder // Det var LJUST när jag lämnade dansen klockan åtta, underbart!

Gillar