Tacksam

Igår var jag åter på Augustifesten här i stan!

Många av er vet nog om mitt jobb på Danskompaniet i höst, MEN jag har ��ven fått jobb på dansskolan Dansverkstan! Den är verkligen en riktig dansskola, the real deal, och när de sökte folk rekommenderade min lärare från Lunnevad mig dit. Hur otroligt snällt? Är så otroligt tacksam för chansen.

Så igår var jag i deras tält ett tag och promotade mina kurser lite! Det blev även lite spontandansande av mig och Jossan och Melinda från min uppvisningsgrupp för att dra lite folk, hihi.

Efter det blev det fika, och sedan kollade vi på våra grabbar i Shadow City, och senare på House of Silfver som jag själv gigat med förut. Verkligen grymma allihop, så fränt att se!

Jag hade verkligen en fantastisk kväll igår. En såndär kväll man lägger på minnet, som verkligen KÄNNS i hela kroppen. Jag träffade en dansvän jag inte sett på länge, och det var så härligt att se henne igen och prata länge, länge, och fuldansa tillsammans. Det var något speciellt att träffa henne just igår kväll. Och när jag stod där framför scenen och bara spontandansade med mina vänner, och när vi senare på kvällen fulsjöng gamla klassiker framför en annan scen, kände jag mig så otroligt lycklig och tacksam. Jag kände mig fri, jag dansade mitt i folkmassan för musiken var grym, och brydde mig inte ett skit om de runtomkring mig. Jag sjöng högt tillsammans med mina vänner och vi dansade och dansade. Jag var så jäkla tacksam för dansen.

Dansen har gett mig så otroligt mycket. Den har fått mig att le när jag inte velat, och fått mig att se saker jag inte tidigare sett. Den har fått mig att se vad jag är kapabel till, och hur mycket jag kan utvecklas och se förbi mina hjärnspöken. Jag är så tacksam för alla chanser den gett mig, men framför allt för alla nya vänner jag fått. På riktigt, via dansen på så många olika sätt har jag träffat så många härliga människor, människor jag aldrig skulle ha kommit i kontakt med annars. Och det skrämmer mig lite grann.

Gudars, jag är så tacksam. Kom ihåg att vara lite tacksam du också. Kram på er.

Gillar

Kommentarer

Pauline,
Hannativeskog
Hannativeskog,
åh men vad roligt 😍😍😍
nouw.com/hannativeskog
lindajanssons ,
Åh underbart!😊
lindajanssons.com/
happyM
happyM,
Åh så himla kul, du är fantastisk ❤️
nouw.com/happym