Tack snälla ni

Åh, vart ska jag ens börja?

Så himla glad jag blev efter att ha laddat upp videon igår och logga in här och mötas av era positiva kommentarer! Det känns otroligt varmt i hjärtat att läsa att ni uppskattade det och att flera av er var redo att testa själva. Det är alltid roligt att få bekräftelse på något man lagt ned mycket tid på, speciellt när det betyder så mycket för en, precis som dansen gör för mig.

Och som jag skrev i inlägget igår är jag verkligen inte ute efter att få flera tusen nya följare eller visningar, utan enbart av att visa er en ny sida av mig själv. Självklart är det kul om fler skulle hitta videon och haka på, men det är verkligen inte målet med det hela. Ni läser så mycket om min dans och hur jag undervisar, att jag helt enkelt ville ge er en chans att se den sidan av mig lite mer på riktigt.

Personligen var detta också en väldigt rolig och utvecklande process för mig också! Jag har alltid tyckt om att pyssla, fota, filma och redigera och alltihop och har huuur många resevideos som helst, haha. Så detta för mig var verkligen att kombinera två kreativa sidor av mig själv, samtidigt som jag fick använda min passion för undervisning.

Och som tidigare nämnt i videon och inlägget så får ni supergärna skicka en snutt till mig när ni gör detta! Det vore bara så himla kul att se. Ni hittar mig på Instagram under @lallizz98 och på Facebook under Alice Emericsson Dans.

Jag är även väldigt öppen för förslag om fler videos! Just nu känner jag mig superpepp på att spela in mer bara för jag tyckte det var så kul att göra, haha, och har massor idéer, men det vore roligt att höra från er om ni har något önskemål! Vad som helst går bra, t.ex koreografi, övningar, teknik, jazz, hip-hop, stretching o.s.v, bara att lasta på om ni har något!

Tack igen, och hoppas att ni får en toppenfin torsdag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Vi ska säga TACK vännen, för att du vill vara öppen och fin och vilja dela videos till oss! Tycker det är så himla kul att få se en mer "verklig" sida av bloggaren om du förstår hur jag menar 😃 Bästa du!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
johnssons
johnssons,
Kul att din veideo blev så himla uppskattad! Alltid kul när man lägger enregi och tid på något och det blir så himla uppskattat , ps den var så bra!<3
nouw.com/johnssons
Yasmine ,
Kollade inte på videon nu men ska göra det någon dag då jag känner för att dansa som träning 🙂
Haha du anar inte hur många gånger jag tänkt att jag ska skriva till dig, men gör jag det inte på en gång så glömmer jag det. Vi får höras på messenger! Kram <3
yasmissy.blogg.se
Heléna,
Inte så konstigt att videon blev uppskattad - du är ju jätteduktig!!! Så fin bild på dig nere vid Refvens grund 😊 Hoppas du har en riktigt fin torsdag! Jag började dagen med tandläkaren för att sätta dit en ny lagning i en tand där lagningen hade trillat bort och sedan har jag jobbat i några timmar. Blåser ju halv storm ute nu, så jag tror jag håller mig inomhus resten av kvällen 😃 Kram fina du <3
lehdla.blogg.se
caicais
caicais,
Vad kul att du fick så bra respons och att du kommer fortsätta göra det du tycker är kul!!
nouw.com/caicais
hilmak
hilmak,
Fina du!! Så roligt att du fått bra respons! Fortsätt lägga upp precis sånt du vill! 😍 Så modigt av dig!!
nouw.com/hilmak
Linda,
Vad kul att få uppskattning för något som man har lagt tid på! 😃 Kram
adnilas.blogg.se
carroat
carroat,
Gulliga du, så kul att se hur duktig du är och ditt stora intresse! 😍
nouw.com/carroat
Ajli,
En sån sexig dans, feminine vibe, vore kul! Och stretch såklart, jag är ganska vig men kan inte gå ner i spagat, det skulle jag vilja lära mig.
ajlimuller.se
linndossing
linndossing,
Det är så fint när man lägger ut något man är osäker på och får så fina reaktioner! Underbart <3 Kram
nouw.com/linndossing