Ta hand om mig själv

Yes, det blev som jag trodde; efter alla shower var klara skulle även jag drabbas av förkylning, och självklart ligger jag här hemma idag med halsont. Usch. Har verkligen gjort mitt yttersta dessa veckor för att inte bli sjuk under showperioden då det såklart vore allt annat än bra, och redan på söndagmorgon när jag vaknade efter sista showen och alldeles för lite sömn, gjorde halsen ont. Likadant igår, men då gick jag till skolan ändå, men var inte med på housen. Så tråkigt, min favoritstil i skolan ju!

Så ja, det var inte mycket bättre idag så jag blev hemma. Jag känner mig ändå ganska pigg vilket är skönt så jag kommer kunna få lite saker gjorda idag, men vill verkligen kunna vara med de sista dagarna i skolan nu innan LOV, så då tog jag en dag hemma idag för att verkligen vila upp mig och få bukt på halsen. Tror att min kropp fortfarande håller på att återställa sig efter alla shower också, det var verkligen en intensiv period.

Igår i alla fall hade jag mina underbara medlemmar i The Aces på kvällen! Vi hade avslutning då vi ska ha lite jullov, så alla grupper fick visa upp vilka koreografier de jobbat med för varandra, och så hade vi mys med fika! En supertrevlig stund, och alla var så duktiga!

Hoppas ni får en toppenfin tisdag, kram!

Bilden längst till vänster är hela gruppen (eller ja, en del var sjuka igår tyvärr), bredvid jag och nya ledare Julia, sedan nybörjar-/fortsättningsgruppen som Julia tog över, avancerade gruppen och uppvisningsgruppen som jag är ledare för, och såklart en charmig fika-bild!

Gillar

Kommentarer

MikaelaDahl
MikaelaDahl,
Åh krya på dig! 👏
nouw.com/mikaeladahl
Dixi Wonderland,
Din stackare 😟 Hoppas att du mår bättre snart och hinner bli frisk till Julafton :*
dixiwonderland.com/
Sarah,
Krya på dej och så mysigt med julavslutning 😊
CheerSarah.devote.se
Yasmine,
Brukar tyvärr bli så att man blir sjuk när man slappnar av! Krya på dig <3 Kram
www.yasmissy.blogg.se
Emma Engström,
Alltså vadå tråkig avslutning med att bli förkyld? Dock får man se tillbaka på det roliga man haft 😃 KRYA <3
nouw.com/emmaengstrom