Sval och bra måndag

Hej på er!

Måndag idag, och min sista "semestervecka". Nästa vecka börjar jag mina fem veckor på Maxi. Lite blandade känslor såklart, men alltid en trygghet att jag trivs på jobbet och har jobbat där i sex år, både extra och sommar. Men jag har två pass redan på onsdag och torsdag den här veckan, men ändå helt okej tider så det gör inte så mycket. Egentligen skulle jag varit ledig hela veckan, men det krisade lite så jag tog dem.

Men det var ju inte det jag skulle babbla om, haha!

Idag började jag dagen med att påbörja ett nytt träningsprogram! Jag har inte testat något liknande förut, men en vän till mig har gjort och tyckte det var himla bra, och jag har hört mycket bra om det. Jag har ju tyvärr övergett gymmet lite p.g.a Corona och även om jag försökt träna hemma har de senaste veckorna blivit otroligt lata och svåra att hinna med träningen. Men nu är det ändring på det!

Efter en frukost på balkongen (där jag i stort sett äter alla mina måltider just nu, hehe) och lite fix här hemma bar det av in till stan för att träffa min efterlängtade vän Stina! Nu var det otroligt längesedan vi sågs, så det var helt underbart att luncha och bara prata i mängder.

Hur har vädret varit hos er idag? Här har det varit mycket svalare vilket jag är väldigt tacksam för. Jag är ingen människa som trivs sådär jättebra i 30+ där man blir svettig bara av att borsta håret, så idag har varit en dag mycket mer i min smak!

Hoppas att ni haft en bra start på veckan!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Yasmine ,
Jag som är lite av en isbjörn är väldigt glad att det är lite kyligare! Då kanske man kan sova om nätterna också hahah! Kramar
yasmissy.blogg.se
by_anniess
by_anniess,
Så fint av dig att ställa upp och jobba! 😊 Hoppas Du haft en fin ledighet iaf<3
Kramar
nouw.com/by_anniess
happyM
happyM,
Åh tufft att semestern redan är slut, men skönt att få komma till en arbetsplats som du känner dig bekväm på ❤️ Kram
nouw.com/happym
Kan förstår att det är vemodligt att jobba. Själv skulle jag vilja prova jobba i butik, typ helg och kvällar ibland. Inte för pengarna utan mer för att göra något annat 😊.
www.saramadeleine.se
carroat
carroat,
Så mysigt att äta ute hela tiden och här är det också svalare nu. Idag ska det regna, lite tråkigt men de behövs. 💕
nouw.com/carroat
Jeanette,
Det har varit svalare här också, vilket är så skönt! Jag älskar värme och 30+ men när man har haft sådan värme ett tag så är det skönt med några dagar med svalare väder 😊
jeanettte.blogg.se