Stor skillnad med små medel

Jag har ju en hörna här hemma som är min "pyssel-och jobbhörna". Jag tycker det här "skrivbordet" jag har är så smidigt då det tar lite plats, jobbar mer på höjden än bredden, och är väldigt stilrent och funktionellt. Igår när jag var hemma bestämde jag mig för att göra om lite smått, och nedan ser ni resultatet!

Före...

Som ni ser fanns det en struktur, men stöket hade tagit över lite just i detta nu, haha. Jag gillar hur det såg ut (förutom stöket), men ville ha lite luftigare, samt få plats för mina nya batteridrivna ljus!

...och efter!

Det jag gjorde var att jag la min washi-tejp i en hög skål, tog bort lite böcker, bytte ut ljusen mot de batteridrivna, och tog bort den vita lådan med lite blandat småkrafs. Jag tog även tag i mina pennor och sorterade upp dem, samt slängde sådana som inte funkade. Det var verkligen på tiden, haha!

Jag blev himla nöjd faktiskt! Nu känns det roligt att sitta där igen. När jag ändå var i farten såg jag till att flytta runt lite i fönstren i både köket och sovrummet. Tänk vad nytt det kan kännas genom att bara byta krukor och lite ljus!

Hoppas att ni får en jättebra start på helgen!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

awesomecaroline
awesomecaroline,

Blev jättefint!

nouw.com/awesomecaroline
linndossing
linndossing,

Gud så fint det blev!! Smart att jobba på höjden <3

nouw.com/linndossing
beattriicee
beattriicee,

Vad fint och mysigt du har det!! 🥰

nouw.com/beattriicee
carroat
carroat,

Blev ju superfint och organiserat! 💕

nouw.com/carroat
? T' ,

Så fint och mysigt! Så smidigt att ha ett litet ställe att göra saker så resten av hemmet är fritt från det. Skulle behöva sånt!

devote.se/babustyle