Städning och missat paket

Hej på er, godkväll!

Har ni haft en bra dag? Min dag startade väldigt tidigt då vi hade tvättid klockan sju. Jag är ju normalt sett en väldigt morgonpigg människa, men under veckan har det blivit bara tidiga mornar som startat klockan sex, så jag känner mig lite sliten, haha. När första tvätten var ilagd tog jag mig ett träningspass och sedan frukost framför julkalendern, mysigt.

Efter att ha unnat mig lite vila i soffan tog jag tag i att storstäda båda badrummen + köket! Så skönt när det var klart, det blev verkligen skinande rent. Så idag har verkligen varit en riktig "fixa hemma-dag", haha. Runt lunch åkte jag och sambon och skulle hämta ut ett paket, för att bara inse att det inte alls har kommit fram till ombudet. Suck. Varför får jag ett sms om paketet inte finns att hämta? Hon trodde att det skulle komma på måndag, så jag ska åka tillbaka då istället.

Osminkad och härlig har jag gått omkring idag, är inte det underbart? Ute har det bara varit grått, och eftermiddagen har jag spenderat i soffan framför Netflix. Snart kommer Connys syster hit och då ska vi äta lite tillsammans, mysigt. Idolfinalen ikväll också! Ska ni titta?

Ha det fint!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,

Det lät som en supermysig dag! Så skönt att bara mysa hemma ibland 💕

nouw.com/carroat
Sara,

Härlig dag! 😊 Så irriterande dock när man får en avi och paketet inte alls kommit fram :/

www.aamaziing.se
happyM
happyM,

Men åh vad irriterande att det inte kommit dit när man väl tar sig tiden för att hämta ut det!! Har faktiskt varit med om samma en gång!! Stor kram ❤️

nouw.com/happym
Pauline,

härligt 😃 förutom paketet, vad konstigt

lillafrokenhurtig.blogg.se
Pauline,

härligt! förutom paketet då, vad konstigt

lillafrokenhurtig.blogg.se