Sportlovsvecka

Ny vecka, och i vår stad sportlovsvecka! Sedan jag gick ur gymnasiet samt flyttade hemifrån märks ju lov inte av lika mycket längre. Min lillasyster har lov, men som sagt har jag flyttat hemifrån och då blir det inte lika påtagligt att hon är hemma från skolan liksom.

Men jag har faktiskt lov! Eller i alla fall lov från undervisningen på dansskolan. Skönt med lite lov, men ändå mycket som ska göras såklart inför veckorna efter lovet. Jag har en hel del roliga planer denna vecka, så jag delar gärna med mig av dem!

Måndag:

- Koreografera. Idag MÅSTE jag koreografera nytt till The Aces's nya nummer, så det ska jag göra.

- Rep. Klockan 15 är det rep med The Aces!

Tisdag:

- Gym. Jag skulle gärna ta en sväng till gymmet, alltid skönt!

- Föreställning. En uppvisningsgrupp på dansskolan sätter upp en föreställning med min kollega, så den ska jag gå och kika på. Riktigt taggad!

Onsdag:

- Fika. Klockan 14.00 har jag en mysig fika med Lilly inbokad, som jag ser fram emot det!

- Dansklass. Då jag jobbar onsdagar på kvällarna annars så har jag aldrig möjligheten att gå på min vän Ruvejdas klasser, men då jag är ledig den här kvällen ska jag verkligen se till att gå!

- Gym. Tar gärna ett pass även här.


Torsdag:

- Danslektion för systers pojkvän. Det här är ju en så rolig historia! Min systers pojkvän fyllde 18 nu i februari, och han har alltid varit så imponerad av mig och dansen och har då och då slängt ur sig att det vore så roligt att få ta en lektion! Så jag har anordnat en privatlektion för honom och hans vänner, hihi. Han blev så glad!

-Gym. No further explanation needed.

Fredag:

- Koreografera med Ruvejda. Här ska jag och min vän Ruvejda förhoppningsvis få in lite tid att skapa något tillsammans, hihi!

- OH! What at night! I 50-årspresent fick min mamma biljetter av mig till "OH! What A Night!", och det ska vi gå på tillsammans. Så himla kul, är riktigt taggad!

Lördag:

Otroligt oplanerad, haha. Kanske blir gymmet här, om jag inte tar det på fredagen istället (eller båda?). Conny är ledig, så vore mysigt att hitta på något. Han skulle eventuellt ha några vänner över på kvällen, så antingen joinar jag dem, eller hittar på något annat.

Söndag:

-Workshop i koreografi. För några veckor sedan skulle jag ha gått på en workshop för min lärare jag hade på min dansutbildning, men då hon blev sjuk blev den framflyttad. Så på söndag är det dags!

Sådär ser alltså min vecka ut i stora drag!

Har ni något roligt planerat den här veckan?

STOR KRAM.

Gillar

Kommentarer

my,
Verkligen full rulle!!
mynordqvist.se
Frida,
Skönt att få ta del lite av lovet iafall 😃 Tänk om man fortfarande hade haft kvar alla lov i arbetslivet. Gud vad skönt det hade varit 😃
fridachristina.com
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh det låter som att du har en himla härlig vecka framför dig, så roliga saker och hur mysigt med en fika inbokad?! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Linnéa,
Här är det sportlov om två veckor, men jag märker inte av det så mycket 😊
linneakinis.blogg.se/