Söndagsmiddag

Förra veckan är in the past, och vi startar på en ny och fräsch vecka! Jag vet inte varför, men jag har verkligen en känsla av att denna vecka kommer att bli bra! Men innan vi kastar oss in i dessa nya sju dagar kör vi en sammanfattning av föregående vecka.


Något jag gjort den här veckan som var planerat: Jobbat sm vanligt, både på dansskolan och Maxi!

Något jag gjort den här veckan som inte var planerat: Klippa mig! Eller ja, lite planerat var det, men jag bokade dagen innan det skedde efter att jag tvekat flera veckor, hehe.

Ett tips från veckan: Filmen "The Shape of Water"! Det kommer en recension om den, men om ni inte kan hålla er kan ni kika på trailern här.

Veckans upptäckt: Hmm, vet inte om jag upptäckt något speciellt den här veckan! Kanske hur bra jag faktiskt passar i kortare hår eller hur dålig jag var att gymma den här veckan, haha?

Veckans tanke: Ska jag byta gym eller inte? Jag är verkligen SÅ i valet och kvalet! Mitt kort går ut den 23 februari, så innan det borde jag ha tagit ett beslut...

Veckans aj: Mensvärk deluxe!

Veckans magi: Har faktiskt haft många magiska stunder, hihi! Såklart står bröllopet högt upp, men även att jag klippte mig. Det har verkligen gett mig en helt ny känsla, trivs så bra! Och så har även min sambo varit hemma flera dagar från campus och jobbat hemifrån, så har fått många mysiga dagar med honom.

Betyg på veckan: Det får bli fem av fem faktiskt! Det tycker jag.

Avslutade veckan med en söndagsmiddag med familjen och farmor, så mysigt!

Hoppas ni får en superbra måndag, KRAM!

Gillar